Durant dos mesos, cada dimarts, començant per dia 9 d'abril, s'ha fet a la Biblioteca de Sencelles un taller de narrativa per a adults i creació de llibres amb material reciclat a càrrec del monitor Kike de l'empresa Ediciones Karakartón.

Dia 7 d'abril la Coral Sor Francinaina va organitzar un any més el pancaritat del diumenge de l'Àngel a la caseta que la Beata Francinaina Cirer tenia a la contrada de Sarissal.

Dia 11 d'abril es va donar per inaugurat l'Espai Nadó a l'escoleta Els Molins de Sencelles. Es tracta d'un espai on cada dijous de 9 a 11.30 s'hi poden reunir dones embarassades o pares que ja tenguin un infantó i que els ve de gust berenar amb d'altres famílies per compartir experiències sobre la criança, parlar sobre com creixen, perquè no dormen, com mengen i molt més.

Dia 10 d'abril hi va haver una reunió a la seu de la Mancomunitat des Pla a Petra per informar de l'interès de l'Associació Espanyola Contra el Càncer en fer una Junta local de Voluntaris al nostre municipi. Aquesta junta s'encarregaria d'organitzar campanyes divulgatives, actes de conscienciació, donar suport a malalts, etc.

Dia 10 i dia 24 d'abril es va fer a la Biblioteca de Sencelles un taller de manualitats i teresetes a càrrec del monitor Vito Osorio.

Dia 12 d'abril, l'àrea d'educació i de joventut de l'Ajuntament de Sencelles, va dur a terme una reunió informativa i assembleària al Casal de Joves de Sencelles (Centre es Quarter), on els joves hi eren convidats per tal de fer un anàlisi de les mancances d'oci existents a Sencelles, així com per proposar-ne solucions.

Dia 13 d'abril la policia i la guàrdia civil varen desmantellar una gran plantació de marihuana a una finca situada al terme municipal de Sencelles. Varen ser detingudes dues persones. Les denuncies de veïnats que observaven el gran moviment de petits consumidors de droga que hi anaven a comprar, varen alertar les forces de seguretat. Més de 700 plantes varen haver de ser destruïdes.

droga cami can trist1
droga cami can trist2

Dia 13 d'abril, a l'església de Sant Pere de Sencelles es va fer un concert orquestra de cordes organitzat per l'Escola de Violí de Sencelles i amb la participació de l'Escola Municipal de Música Andreu Torrens de Santa Maria del Camí.

L'Ajuntament de Sencelles va organitzar dia 13 d'abril una xerrada informativa al Teleclub de Ruberts, dirigida als veïnats tant de Ruberts com de Cascanar, per informar-los de la propera retirada dels contenidors de fems i sobre l'obertura de dues noves àrees d'aportació de fems per substituir-los.

Dia 20 d'abril hi va haver l'Assemblea General Ordinària de l'Associació de Premsa Forana de Mallorca a la seu de l'entitat a Sant Joan. Durant l'acte es va fer lliurament dels XIV Premis Premsa Forana i es va retre un homenatge a la que ha estat durant molts d'anys tresorera de l'entitat, la representant de la revista Flor de Card de Sant Llorenç des Cardassar, Maria Galmés.

Dia 21 d'abril es va fer al pavelló cobert del poliesportiu municipal de Sencelles el campionat Poomsaes de Taekwondo organitzat per l'Escola Balboa.

La Biblioteca de Sencelles ha muntat aquest mes dos tallers de cuina infantil: Dia 4 d'abril amb fruites i dia 17 de galletes d'oli.

Dia 19 d'abril el Casal de Joves de Sencelles, ara ubicat al Centre des Quarter, va organitzar una festa de 19,30 hores fins a les 12 del vespre, on els joves de 10 a 15 anys estaven convidats a aportar menjar i beure per compartir entre tots.

Dia 20 d'abril passà per Sencelles, provident de Santa Eugènia i de camí cap a Costitx, la flama de la llengua amb una nova edició del Correllengua organitzat per la delegació a Sencelles de l'OCB. Esperant la seva arribada es va fer un taller de punts de llibre a la plaça.

correllengua-2013

 

Accediu als àlbums PhotoAlbum-48px PhotoAlbum-48px

La festa de Sant Jordi es va celebrar a Sencelles dimarts dia 23 d'abril un mercadet de llibres de l'APIMA al vial de vianants que duu a les escoles noves.

sant Jordi 2013

 

Dia 27 d'abril el Banc de Temps de Sencelles va organitzar una horabaixa d'activitats amb tallers infantils, animació per als més petits, xeremiers, mercadet, espectacle de circ, percussió, torrada, concert amb Kadmon, Folkie Monkie, Rumba Kaxai i Whisky Facile, etc. La Biblioteca hi organitzà un intercanvi de llibres.

Accediu a l'àlbum PhotoAlbum-48px

Dia 27 d'abril l'Associació de Veïnats de Ruberts va organitzar la seva anual festa reivindicativa que arriba a la dotzena edició. La festa és per a cridar l'atenció sobre la necessitat de protegir la fesomia tradicionalment rural del llogaret amenaçada pels projectes de construcció en massa d'adossats. Hi hagué animació infantil, berenada de pa amb sobrassada i música amb Los Estupendos Burruños.

festa-associacio-ruberts-1

 

Accediu a l'àlbum PhotoAlbum-48px

El cap de setmana del 27 i 28 d'abril l'associació Pou Major va organitzar una estada a l'hotel Nordeste Playa de can Picafort amb un caramull d'activitats per als més de 80 inscrits.

pou-major-1

Accediu a l'àlbum PhotoAlbum-48px i els videos video