Dia 7. Nou. Forn de pa i pastissos obert a Sencelles, al carrer des Rafal núm. 7. Na Carolina ha posat el seu nou negoci on hi havia darrerament Piscinas Antonio Lara.
 Carolina nou forn
 
 
Dia 12. Premi. Del Consell de Mallorca a les agrupacions de Protecció Civil de l'illa entre les quals hi ha la de Sencelles.
 premi proteccio civil
 
 
Dia 13. Embós.Monumental a Sencelles i a Biniali com a conseqüència del tancament de l'autopista d'Inca a l'alçada de Santa Maria del Camí per les obres del nou enllaç amb els polígons industrials de Consell i de Son Llaüt.
 embos 1
 embos 2

Dia 1. Visita. Als difunts dels dos cementeris del nostre municipi. El de Sencelles celebra dos-cents anys de funcionament.
 cementeri 200 anys
 
 
Dia 2. Tots Sants. Amb actes íntims i prohibició d'aglomeracions a causa de la pandèmia.
 tots sants
 
 
Dia 4. Enregistrament. D'un curtmetratge a la placeta de Son Morei i al Poliesportiu. El trull de les càmeres i els actors va mobilitzar molts de curiosos.
 curtmetratge
 
 
Dia 7. Taller. Organitzat per la Ruta Arqueològica Sencelles-Costitx amb el títol Salve silva!, qui s'amaga a la natura! en la versió infantil i Salve silva!, les flors i els arbres en l'Antiga Roma, en la versió per a adults, al cementeri de Sencelles.
 Salve silva
 

Dia 4. Camisetes. Del paquet d'enguany de la festa de l'Embala't que s'havien d'anar a recollir al Casal d'Entitats de can Bril.

 pack embalat

 

Dia 4. Bellveures. I alfabegueres són les plantes que s'havien de dur a la Parròquia de Sant Pere de Sencelles per parar el llit de la Mare de Déu.

 bellveures mare de deu

 

Dia. 5. Cinema. A la fresca ja que comencen els actes del programa de festes de la Mare de Déu d'Agost amb la projecció de la cinta Onward al claustre del Casal d'Entitats de can Bril.

 Programa festes agost 2020 0
 Programa festes agost 2020 1

Dia 4. Pintades. Diversos veïnats de la zona del carrer Serra i Escultor Llabrés Mudoy varen patir pintades a les portes per part de joves que es dediquen a fer competicions de firmar a quants més llocs millor, per anar marcant territori.
 Pintades
 
 
Dia 5. Riquesa. Segons dades de l'Agència Tributària, i en base a les declaracions de renda de l'any 2018, el municipi de Sencelles tenia per habitant (3.290 persones) una renda mitjana de 23.275 euros. La mitjana de tot Espanya era de 18.500 euros.

Dia 6. Incidència. Del virus Covid-19 al municipi de Sencelles amb dades fins a dia 5 d'octubre havia estat de 20 casos confirmats, el que suposa una taxa de 608 per cada 100.000. Durant els darrers 14 dies no s'havia notificat cap cas nou.

 
Dia 13. Cessió. De la part empedrada de la Plaça a l'Ajuntament, per part de la Parròquia, perquè s'hi puguin fer les obres de remodelació.
 cessio parroquia
 

Dia 1. Inici. De les activitats de l'escola d'estiu organitzada per l'Ajuntament de Sencelles.

escola destiu

 

Dia 2. Suspesa. La festa d'enguany de l'Embala`t entesa com a concentració multitudinària festiva.
 suspensio embalat
 

Dia 3. Nous. Horaris per al bus de la línia que passa per Biniali i per Sencelles.
 horaris bus estiu
 
Dia 3. Comencen. Les festes dedicades a Sant Cristòfol, patró de Biniali, amb la lectura del pregó.
 FESTES SANT CRISTOFOL 2020
 

Dia 1. Subvenció. Del Consell de Mallorca per treballs arqueològics als jaciments sencellers de les Talaies de Can Xim i el Talaiot de Son Fred.
 subvencio patrimoni consell
 
 
Dia 2. Treballs. Al talaiot de Son Fred per consolidar l'estructura i retirar brutor i arrels d'arbres. També s'ha aprofitar per adequar l'entorn a les visites smn grava i adobar la barrera d'entrada.
treballs Son Fred 
 treballs Son Fred 4
 
 
Dia 3. Detinguts. Dos joves sencellers per entrar a robar al col·legi públic. Va sonar l'alarma i varen ser detinguts per agents de la Guàrdia CIvil.
 guardia civil cp can bril

Dia 2. Nomenat. Nou vicari general de la Diòcesi de Mallorca, el rector de Sencelles, Josep Adrover i Vallbona.

 josepadrover

 

Dia 10. Infructuosa. Recerca per ara dels cossos dels tres assassinats durant els primers mesos de la guerra civil.

fosses juny 1 
 fosses juny 2