Dia 1. Inici. De les activitats de l'escola d'estiu organitzada per l'Ajuntament de Sencelles.

escola destiu

 

Dia 2. Suspesa. La festa d'enguany de l'Embala`t entesa com a concentració multitudinària festiva.
 suspensio embalat
 

Dia 3. Nous. Horaris per al bus de la línia que passa per Biniali i per Sencelles.
 horaris bus estiu
 
Dia 3. Comencen. Les festes dedicades a Sant Cristòfol, patró de Biniali, amb la lectura del pregó.
 FESTES SANT CRISTOFOL 2020
 

Dia 2. Nomenat. Nou vicari general de la Diòcesi de Mallorca, el rector de Sencelles, Josep Adrover i Vallbona.

 josepadrover

 

Dia 10. Infructuosa. Recerca per ara dels cossos dels tres assassinats durant els primers mesos de la guerra civil.

fosses juny 1 
 fosses juny 2

Dia 1. Arribam. Als 1.100 amics a la xarxa social Facebook. En temps de confinament, el temps passant davant l'ordinador suposa un augment vertiginós de la difusió de la nostra pàgina i la presència de la revista a les xarxes.

1.100 amics
 
Dia 5. Diumenge. Del Ram atípic a causa del confinament. La Parròquia de Sant Pere de Sencelles va animar als creients a penjar olivera als balcons i finestres.
Rams2020
 
Dia 6. Setmana. Santa de confinament i quarantena. La Parròquia de Sant Pere de Sencelles va fer programa per anunciar les misses que es podien seguir per Internet o per IB3.
rector
 
Dia 8. Arribam. Als 1.300 amics del perfil de la revista Sa Sella a la xarxa social Facebook.
1300amics

 Contraportada maig2020 400px

 

Sa sella vos vol fer arribar en PDF els dos darrers números de la revista: el 164 del gener al març i el nº 165 de l'abril al maig.

Tan bon punt la desescalada COVID-19 ho permeti els subscriptors els rebreu en paper a ca vostra.

També per a la resta de seguidors en uns dies tendreu disponible l'hemeroteca completa de la revista en questa web. Tornau aviat!

 

Dia 3. Trasllat. Del fust de la creu de sa Cometa al taller de Mitra Restauració per arreglar els desperfectes causats al mes d'octubre per un camió.
creu Cometa
Dia 4. Acaba. El reforç de la creu de can Maví per part del restaurador Miquel Vidal per reblir les pèrdues de cimentació a determinades juntes.
creu Mavi

Dia 4. Inici. De les activitats per celebrar el Dia de la Dona amb un contacontes a la Biblioteca amb La Princesa Que Feia Llaüts.
ACTES DONA
Dia 5. Acte. De la delegació local de l'OCB per commemorar el Dia de la Dona amb la presentació del llibre sobre mossèn Alcover.
acte ocb dona
acte ocb dones

Dia 5. Renovació. Automàtica de la quota anual de la revista. Enguany no serem a Plaça amb la paradeta, per tant, els subscriptors no han de passar pena perquè rebran un any més la revista perquè tot anirà bé.
 
 
Dia 7. Vídeo. Organitzat per l'Ajuntament amb salutacions de molts de sencellers que viuen escampats per tot el món.
 
 
Dia 8. Reunió. Per videoconferència de la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, amb els batles i les batlesses dels municipis del Pla de Mallorca (entre d'ells el batle de Sencelles, Joan Carles Verd Cirer) per fer un seguiment del procés de desescalada.
 Armengol i Batles Pla
 Armengol i Batles Pla 2
 

 

Dia 1. Presentació. En societat dels dos nous gegants de Sencelles trets dels dos personatges més populars de la Consueta de Santa Àgueda: Mustaca i Tamborino.
tamborino mustaca 3
tamborino mustaca 1
 
 
 
Dia 1. Inauguració. De la mostra col-lectica Sencelles crea organitzadaper Sencelles Difusió Cultural al Casal de can Garau.
mostra colectiva art 2
mostra colectiva art 1
mostra colectiva art 3

Més articles...