Dia 1. Performança. En suport de les reivindicacions de les dones xilenes a l'escalonada de l'església de Sencelles.
performanca en suport de les dones xilenes 01des19
 
 
Dia 4. Pluges. Intenses per tot Mallorca que varen provocar desbordament de torrents al seu pas pel nostre municipi.
torrentada1
torrentada2
 

Dia 2. Morir, A la romana fou el títol d'un original taller sobre el ritual funerari al món romà organitzat per la Ruta Arqueològica Sencelles-Costitx al cementeri de Sencelles.

 

romana

 

Dia 2. Sopar. Dels integrants del curs de neules de Nadal i casetes de betlem organitzat per l'entitat Pou Major.

curs pou major

 

Dia 3. Bunyolada. Al local de l'associació de majors de Biniali per als seus socis.

 

Dia 3. Romeria. Des de Binissalem a Sencelles que arriba a la 16ena edició.
romeria binissalem

 

Dia 2. Inici dels actes de les festes de la Mare de Déu d'agost.
Programa:
programa festes 1
 
Dia 2. Concert. De rock titulat Rockambelles que arriba a la cinquena edició al vial d'accés a l'escola nova amb el grup La Gran Orquesta Republicana com a cap de cartell.
ROCKANDBELLES
Dia 5. Vandalisme. Al domicili del regidor de MÉS, Joan Miquel Chacón. Li varen calar foc a l'estel·lada que penjava d'una finestra i orinaren a l'entrada.
chacon Senyera
Dia 6. Nota. De premsa dels partits que formen el pacte de govern a l'ajuntament, PI, PSIB-PSOE i Volem, denunciant els actes vandàlics que patí el domicili del regidor de MÉS.
nota premsa acte vandalic
Dia 7. Passejada. Cultural dirigida pel Cronista Ofical amb visites als molins de vent de la vila.
passejada molins

 

Dia 12. Gimkana. Fotogràfica de les festes de la Mare de Déu organitzada per l'Agrupació Fotogràfica.
Enllaç a les fotos guanyadores
Gincana fotografica 2019
 
Dia 9. Ballada. Sonada de les festes de la Mare de Déu d'Agost a la plaça de can Bril amb els grups Xeremiers des Capoll Llarg, Qanarusa i Música Nostra.
ballada festes1 1
ballada festes1 2
 
 

 

 

Dia 1. Comença. El periode de pagament dels tributs locals.
MediaPagSencelles tributs
 
Dia 2. Riquesa. Segons dades de l'Agència Tributària, a les Balears, Sencelles és el sisè municipi amb major renda mitjana de tot Mallora. El primer és Valldemossa (42.451 euros), després el segueixen Puigpunyent (39.088), Bunyola (35.098), Esporles (34.911), Calvià (32.869), Alaró (32.496) i Sencelles (31.266).

Dia 5. Passejada. Cultural per Llucmajor visitant llocs emblemàtics de la poetessa Maria Antònia Salvà, dirigida per Tomàs Vibot i organitzada per la Fundació Bartomeu Oliver i l'entitat Pou Major.
passejada cultural llucmajor
 

Dia 12. Ballada. D'inici de curs de l'escola de ball de bot d'Es Jonc amb l'actuació de Qanarusa.

 

ballada jonc cartell
ballada jonc

 

 

 
Dia 3. Protesta. Del PP de Sencelles que va emetre una nota de premsa contra la pujada del 66% de les dietes que cobraran els membres de l'equip de govern municipal per assistir a les sessions de la junta de govern.
nota de premsa pp dietes
 
Dia 7. Beneïdes. De vehicles (camions, cotxes, motos i patinets) per celebrar Sant Cristòfol per la festa del patró de Biniali.
beneida 1
beneida 2
Dia 10. Inauguració. De la plaça Aina Moll a Biniali. La tradicional plaça de sa Quintana, que oficialment era, de Sant Ferran, a partir d'ara tendrà el nom de la filòloga que residí a una casa de camp del camí des Terrers.
 

 
Dia 9. Donació. De sang al Dispensari Sanitari Sor Miquela amb la presència de la Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears.
donacio sang
 
Dia19. Xerrada. Sobre el canvi climàtic i l'extinció d'espècies al Casal de Cultura organitzat pel Banc de Temps.
xerrada 19set
 
Dia 25. L'ajuntament. Comprarà un solar de 3.000 metres per 250.000 euros situat darrera de l'església parroquial per destinar-lo a aparcaments i així llevar els emperons que impedien posar en pràctica la reforma de la Plaça de la Vila.
nota premsa adquisicio solar
Dia 27. Teatre. Amb l'obra 4 miniobres amb el títol I Mestrestant Macbeth de la companyia Manicomics al pati porticat de can Bril.
MACBETH
 

 

Dia 1. Fira. De cap de setmana a  Biniali amb animació infantil, campionat de tir de fona i tardeo.
fira biniali 2019
 
Dia 1. Inauguració. De l'exposició Project X a la galeria Senseless amb obres d'Enzo, Vikki Grant i un esdeveniment d'Angel Sillero.
expo2
expo1
Dia 4. Sortida. Dels participants als tallers de Memòria de Sencelles i de Biniali al poblat prehistòric de ses Païsses d'Artà i a un dinar.
ses paisses 3
 
Dia 5. Obres. De l'empresa Aigües s'Era Vella a la zona del carrer dels Bons Aires amb retencions i restriccions de trànsit.
obres bons aires