Dia 2. Dinar. Solidari de Nadal de l'Agrupació Socialista de Sencelles i Biniali a benefici dels afectats per la torrentada del Llevant de Mallorca.
Sociates1
 
Dia 3. Anunciades. Les dates per a la celebració de les segones Jornades d'Estudis Locals de Sencelles que es faran a finals de novembre de 2019.
estudis locals 1
estudis locals 2
 
Dia 5. Taula. Rodona al Casal de can Garau organitzada per l'Ajuntament per celebrar els 40 anys de la democràcia.
taula rodona
Dia 8. Mercat. De Nadal a Biniali a la plaça de la Puríssima.
mercat nadal Biniali

 

Dia 3. Cap de setmana. D'hotel per als integrants de l'entitat Pou Major.
Pou major cap setmana hotel
Dia 4. Romeria. De Binissalem fins a Sencelles que arriba a la 15ena edició organitzada per l'Agrupació Amics dels Cavalls de Binissalem.
romeria binissalem
Dia 9. Exposició. D'aquarel·les de l'artista britànica resident a Sencelles Wendy Spooner (1930-2016) al Casal de can Garau a benefici de la investigació de malalties minoritàries.
wendy spooner
 

 

Dia 1. Sopar. De carrer, d'estiu, amb pa amb oli a la plaça de Jornets.
Sopar Jornets
 
Dia 8. Entrada. Del nou rector, Josep Adrover Vallbona, de la parròquia de Sant Pere a Sencelles.
entrada rector
 
Dia 8. Pujada. A Lluc de la Part Forana amb participació de binialers i sencellers.
Pujada Lluc2
 
Dia 9. Jornada. De portes obertes a les excavacions del jaciment des Turassot situat a Costitx i que forma part de la Ruta Arqueològica Sencelles - Costitx. La finca, que té un total de 12 quarterades, és propietat del metge senceller Nadal Campaner, que ha cedit a l'ajuntament de Costitx la part on hi ha les restes arqueològiques.
Portes obertes Es Turassot 18
 
Dia 11. Dos. Nous llibres pensa editar l'escriptora rubertera Caterina Aguiló. Un és un reculls de relats breus i l'altre records d'infantesa.
Caterina Aguilo

L’actor senceller Toni Vallès ha rodat aquest estiu una pel·lícula musical bastant inusual. El rodatge va començar amb el títol de Shake it, baby! (Remena, nena!), però finalment s’estrenarà com a Be happy!. Es tracta d’una cinta amb un repartiment internacional, rodada entre Londres, Catalunya i Mallorca i plena de cançons catalanes… cantades en anglès.

Toni, ¿ens pots contar breument l'argument de la pel·lícula?
La pel·lícula tracta sobre la relació sentimental d'una parella, la qual s'explica a través de cançons i també a través de les relacions personals que envolten la parella: la mare, l'amiga de la feina, els amics de Londres, etc... 

¿Quins són els temes que tracta?
L'amor, la música, l'addicció, l'humor, el desamor...

¿Quin és el teu paper?
El meu personatge es diu Daniel; sóc la parella del protagonista, amb qui visc un moment d'incertesa en la nostra relació.

¿Com varen contactar amb tu per fer la pel·lícula? ¿Què vares pensar quan et varen cridar?
En Joan Laínez, amb qui ja havia treballat, em va explicar el projecte i em va dir que cercaven un actor que parlàs anglès i fos cantant. Vaig conèixer en Ventura i li vaig parlar de la meva trajectòria professional i li vaig passar un conjunt de material meu per visionar. Quan em varen cridar, em va fer molta il·lusió perquè seria la meva primera pel·lícula. 

entrevista Toni valles 1

¿I va esser com esperaves?
He fet alguns anuncis per a TV i capítols a sèries de TV, però aquest és el meu primer film. No em vaig voler imaginar massa com seria el rodatge, vaig deixar que l'experiència em sorprengués. I així va ser.

 

Dia 1. Sopar. D'estiu del PP de Sencelles a la plaça de ses Escoles a base de pa amb oli a 2 euros per cap. 
sopar estiu pp sencelles
 
Dia 3. Presentació. Del llibre Ca Donya Angela escrit pel senceller Miquel Aguiló i organitzat per OCB de Sencelles.
Llibre angela3 03ago2018
Llibre angela4 03ago2018

 
Dia 9 . Taller. De cuina romana organitzada per la Ruta Arqueológica Sencelles - Costitx al Casal d'Entitats de can Bril.
Cartell taller cuina romana

 

Dia 1. Començament. Del treballs d'excavació de la fossa comuna de Sencelles a quatre llocs diferents per intentar trobar els cossos dels tres assassinats durant els primers mesos del franquisme. La recerca va ser infructuosa i va acabar dia 8.
excavacions1
excavacions3
 
Dia 2. Pagament. Dels tributs locals corresponents a l'any 2018. Dia 2 i 9, a Sencelles; i dies 4 i 11 a Biniali.
ajuntament tributs

Dia 1. Comencen. Les festes de Sant Cristòfol de Biniali amb el pregó de Santiago Coll i un concert coral.
San Cristofol 2018

Dia 2. Polèmica. Pel color tan estrident d'una façana del carrer d'Antoni Maura que surt completament de la paleta de colors vigent per part de l'Ajuntament.

facana estrident
 
Dia 5. Prohibició. Per part de l'Ajuntament de l'entrada a la revetlla de les Festes de Sant Cristòfol de Biniali, a menors de 16 anys que no vagin acompanyats per un adult responsable.
menors biniali
 
Dia 6. Fitxatge. Per part del Club de Futbol Llosetense del binialer Joan Miquel Chacón com a segon entrenador.
chacon entrenador
 
Dia 9. Trobada. De simpatitzants del ball en línia a la plaça de Sant Cristòfol en el marc de les festes d'estiu de Biniali.
 
ball en linia biniali