Dia 1. Jornades. D'Estudis Locals al Centre de Cultura Es Quarter amb la presentació d'unes 28 ponències sobre temes diversos relacionats amb el nostre municipi.

estudis locals 2

Dia 2. Trobada. De revistes associades a Premsa Forana a Lloret de Vistalegre per donar la benvinguda a la nova publicació editada a aquest municipi.

Dia 2. Taller. De decoració de corones de Nadal per part de Tinons Florista al Casal de Cultura de can Grau.
cartell decoracio
Corones de nadal
Dia 2. Identificat. El cos del senceller Miquel Ques Torrens entre els assassinats exhumats a la fossa de Porreres. Les mostres d'ADN extretes de familiars permeten assegurar amb fiabilitat.
 
Dia 6. Campionat. Del món de natació adaptada és el que va disputar la sencellera Nerea Barrientos, de can Revull, a la ciutat de Mèxic on aconseguí dues quatres places a les competicions de 100 metres braça i 400 metres lliures.
nerea2
nerea3

 Dia 3. Renovació. Del comitè local d'El PI a Sencelles i Biniali amb l'entrada de Francisca Garcias i Rafael Florit.

renovacioPi2
renovacioPI

 
Dia 4. Visita. Guiada per part del cronista oficial, Jordi Llabrés, al cementeri municipal de Sencelles organitzada per la Fundació Bartomeu Oliver. 
Visita Guiada cementiri
 

 

Dia 3. Comunicat. Del PP de Sencelles protestant per la informalitat del batle per anul·lar una convocatòria amb poc temps d'antelació.
comunicat PP
 
Dia 4. Nota de premsa. Dels Socialistes de Sencelles i Biniali contra el comunicat del PP del dia anterior.
comunicat socialistes
Dia 7. Concurs. De truc organitzat com cada any per Sa Sella amb en Jaume Garcias i en Llorenç Gómez de parella guanyadora. Na Inès Arrom i en Joan Gómez varen ser finalistes.
 
truc1
truc 2
truc 3
Dia 8. Ruta. Arqueològica en bicicleta visitant la Cova del Camp del Bisbe, el talaiot d'Es Velar i la cova Monja.
Arqueologia sobre Rodes 8 8 2017

Dia 1. Inauguració. Del plafó ceràmic de la Beata situat a la zona de les Alzines d'en Matet que va quedar pendent de descobrir al mes de febrer.

plafo1
plafo2

 

Dia 7. Pintada. Solidària col·laborativa d'un mural, anomenat Centaurepeixos, de l'il·lustrador Antonio Fernández-Coca a les parets exteriors del Poliesportiu Cobert de Sencelles per celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental, organitzat per l'entitat 3 Salut Mental.
 
Dia 12. Dinar. Dels quintos de Sencelles i Biniali de l'any 1949 celebrat a Binicomprat
Dinar quintos 1949
 
Dia 14. Ballada. D'inici de curs de les activitats formatives d'Es Jonc a la Plaça amb Qanarusa i els xeremiers d'Es Capoll Llarg. Hi ha cartell només per versió web.
ballada esjonc
 
Dia 15. Jornets. Es va convertir en el plató on es gravà la pel·lícula i sèrie d'IB3 "Operació Gàbia" del director Marcos Cabotà sobre l'atemptat d'ETA que matà dos guàrdies civils a Palmanova.
 
Dia 16. Petició. De l'ajuntament de Santa Eugènia a la Conselleria de Medi Ambient perquè netegi la síquia de Son Mascaró. Aquest torrentó va rebre durant les plogudes de la tardor dos vessament d’aigües brutes. La síquia aboca les seves aigües al torrent de Biniali a la zona d'Es Vinyó.
 
Dia 17. Fulletó. Nova edició del pasquí del PP de Sencelles i Biniali on es repassa l'actualitat municipal des del seu punt de vista incidint amb la supressió d'una pista de tennis del poliesportiu.
fulletó PP
 
Dia 18. Renyada. De la Sindicatura de Comptes a l'Ajuntament de Sencelles per no haver presentat la documentació relativa al pressupost de 2016.
Sindicatura de Comptes 2017
 
Dia 21. Curs. De composicions florals, anomenat Rams de Tardor, impartit per Tinons Florista a la Biblioteca amb el suport de l'entitat Pou Major.
cartell taller floral
 
Dia 23. Renovació. De la junta local de Sencelles del PP. Antònia Vallés va sortir reelegida presidenta, Guillem Llabrés vicepresident i Toni Ferragut secretari general.
junta PP
 
Dia 31. Visites. Als cementeris de Sencelles i de Biniali per la festa de Tots Sants i dels Fidels Difunts com és tradició.
cementeriSencelles2
 

 

Dia 1. Es Jonc. Celebra el seu 30è aniversari amb el final de curs amb dues escoletes convidades (Brot d'Alfabaguera de Sineu i Es Copeo de Sineu) i amb una ballada popular amb Qanarusa i Ballugall.
ballada 30 anys
trenta aniversari agrupació Es Jonc
Dia 1. Excursió. A la zona d'Alcúdia organitzada per l'entitat Pou Major amb la inclusió d'una visita al museu de sa Bassa Blanca.
excursió bassa blanca
 
Dia 2. Inici. De les festes de Sant Cristòfol de Biniali amb l'hissada de banderes i el gregó que fou llegit per la ex-miss Europa 1962, Maruja Garcia Nicolau.
IMG 20170703 WA0002
IMG 20170703 WA0000

 

Dia 2. Sopar. Ben animat dels veïnats de carrer del Rosari que ja fa molts d'anys que cada estiu s'animen i decoren el carrer.
rosari2
Rosari2 1
Dia 3. Presentació. Del llibre sobre la merceria familiar del carrer Colom de Palma, Ca Dona Àngela, escrit pel seu propietari senceller Miquel Aguiló.
 ca dona angela
Dia  9. Marcel Cranc. Presentà el seu nou disc, de títol 7, amb un concert al Teatre Principal de Palma.
Marcel

 

Dia 2. Binitapa Tour. Per encetar les celebracions de la fira de Biniali amb bon gust.
cartell fira biniali 2017
 
Dia 3. Jocs tradicionals. I populars a la fira de Biniali amb tir de fona, animació musical, musica d'havaneres i degustació de vi de la terra i rom cremat.

ludoteca3

Accedir a l'àlbum


Dia 4. Fira. De Biniali que arriba a la desena edició amb molta d'animació i la inauguració del nou parc infantil de la plaça de Sant Ferran.