Dia 1. Celebracions. De la Setmana Santa a la Parròquia de Sant Pere de Sencelles i a la de Sant Cristòfol de Biniali.
 programa setmana stanta 1
 programa setmana stanta 2
 programa setmana stanta 3
 programa setmana stanta 4
 
Dia 2. Continuen. Les celebracions de la Setmana Santa amb el toc de les maçoles de fusta en substitució de les campanes.
maçoles1 
 maçoles 2
 

Dia 1. Instal·lada. A un carrer de la barriada de La Soledat una Stolperstein (pedra de topada) dedicada a Pilar Sánchez, activista feminista socialista assassinada a Sencelles per la repressió feixista l'any 1936.
 stopersteine Pilar Sanchez
 
Dia 2. Represa. De les classes de ball de bot d'Es Jonc, després de la suspensió motivada per l'increment de la incidència de la pandèmia COVID.
 cartell es jonc
 
Dia 4. Presentat. Una nova edició del Trofeu Ciclista Pla de Mallorca que compta amb el patrocini de la Mancomunitat Pla de Mallorca i de l'Ajuntament de Sencelles. L'acte de presentació comptà amb la presència de la regidora d'esports, Rosa Roca.
 pla mallorca
 
Dia 5. Performança. Feminista, i edició d'un vídeo que imita un acte clandestí, que consistí en canviar de broma diversos noms de carrers de la vila per visibilitzar i cridar l'atenció sobre la realitat: les dones són quasi inexistents als noms de carrers del nostre municipi. Enllaç a la pàgina de Volem Sencelles on hi ha el vídeo.
 Sor Francis amb capa de superdona feminista

Dia 5. Arribada. Dels Reis d'Orient al nostre municipi, amb rebuda a Sencelles i a Biniali.
Reis Sencelles 
 
Dia 16. Suspeses. Totes les celebracions de Sant Antoni, tant a Biniali com a Sencelles: ni beneïdes ni foguerons.
 

Dia 17. Suspeses. Les beneïdes a la parròquia de Sant Pere de Sencelles. Foren substituïdes per una pregària.

 pregaria Sant Antoni

Dia 18. Suspesos. Els actes tradicionals de les festes de Santa Àgueda, patrona de Sencelles. Seran substituÏts per altres de caràcter virtual.

Dia 3. Suspesos. Tots els actes de les festes de la patrona Santa Àgueda. L'únic acte que va poder realitzar-se va ser l'ofici religiós. L'Ajuntament va editar un vídeo col·laboratiu creat amb la participació dels veïnats.
 

 
 missa santa agueda
 
Dia 4. Revetla. Suspesa però amb el campanar il·luminat de vermell per recordar la festa de Santa Àgueda.
 campanar vermell
 
Dia 5. Homenatge. En el dia de la patrona, Santa Àgueda, a la dona més jove, n'Àngela Villalonga Moyà de can Xaca, de 2 mesos i a la major, madò Antònia Mateu Ramis de cas Murer, de 98 anys.
 homenatge