Dia 3. Suspesos. Tots els actes de les festes de la patrona Santa Àgueda. L'únic acte que va poder realitzar-se va ser l'ofici religiós. L'Ajuntament va editar un vídeo col·laboratiu creat amb la participació dels veïnats.
 

 
 missa santa agueda
 
Dia 4. Revetla. Suspesa però amb el campanar il·luminat de vermell per recordar la festa de Santa Àgueda.
 campanar vermell
 
Dia 5. Homenatge. En el dia de la patrona, Santa Àgueda, a la dona més jove, n'Àngela Villalonga Moyà de can Xaca, de 2 mesos i a la major, madò Antònia Mateu Ramis de cas Murer, de 98 anys.
 homenatge
Dia 7. Commemoració. Dels 500 anys de l'inici de la revolta de les Germanies amb la lectura del manifest.
cartell germanies 
 MANIFEST 500 GERMANIes 1
 MANIFEST 500 GERMANIES 2
 
Dia 8. Queixes. Del PP a l'ajuntament de Sencelles per denunciar les traves per veure un expedient.
 NOTA PP SENCELLES CENSURA
 
Dia 9. Dimiteix. El Director General d'Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural del Govern de les Illes Balears, el ruberter Gabriel Torrens, de can Queló. Es veu forçat a dimitir pel codi ètic de Podem, partit que gestiona la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació, en esser investigat per la Guàrdia Civil per un suposat cas de prevaricació.
 gabriel torrens
 
Dia 10. Instal·len. Un comptador de visitants al jaciment arqueològic de la Cova del Camp del Bisbe. El mecanisme per conèixer el nombre de persones que s'acosten al monument, està alimentat per una placa solar.
 comptador cova
 
Dia 12. Confirmada. La sentència del cas Nadia Nerea. El Tribunal Superior de Justícia ha confirmat la condemna a 5 anys de presó, per al pare i a 3 i mig per a la mare, de la nina binialera per estafar més de 400.000 euros en donatius.
 
Dia 13. Estafa. En una finca del Camí Dret, devora la carretera vella de Sineu. El propietari els ha parcel·lat en 8 trossos i hi ha posat casetes modulars prefabricades. L'Agència de Disciplina Urbanística del Consell de Mallorca ha obert dos expedients a aquestes actuacions urbanístiques il·legals.