Dia 3. Cap de setmana. D'hotel per als integrants de l'entitat Pou Major.
Pou major cap setmana hotel
Dia 4. Romeria. De Binissalem fins a Sencelles que arriba a la 15ena edició organitzada per l'Agrupació Amics dels Cavalls de Binissalem.
romeria binissalem
Dia 9. Exposició. D'aquarel·les de l'artista britànica resident a Sencelles Wendy Spooner (1930-2016) al Casal de can Garau a benefici de la investigació de malalties minoritàries.
wendy spooner
 
Dia 10. Taller. D'elaboració de formatge i de pa sense llevat organitzat per la Ruta Arqueològica Sencelles - Costitx al talaiot de Son Fred.
arqueologia
Dia 10. Torrada. Solidària a la Plaça de la Vila per recaptar doblers per als afectats de les inundacions del Llevant de Mallorca. Es recaptaren més de 4.500 euros.
torrada benefica
torrada3
 
Dia 10. Pujada. A Lluc des de Caimari d'uns 25 integrants de la quintada de Sencelles i Biniali de l'any 1949.
quintos 49 B
 
Dia 14. Reforma. De la Plaça de la Vila en marxa. Ha sortita licitació el concurs d'idees per a la remodelació de l'espai. Els gabinets d'arquitectes interessats presentaran unes propostes que després seran votades pels veïnats.

concurs idees remodelacio placa
 Placa de la Vila de Sencelles
 
Dia 15. Queixa. De l'Ajuntament davant les autoritats sanitàries per haver deixat el Dispensari Sor Miquela de Sencelles fora atenció mèdica ja que un metge tenia vacances i no enviaren substitut.
queixa sanitat
 
Dia 20. Ruta. Guiada amb bicicleta organitzada per la Ruta Arqueològica Sencelles - Costitx visitant els principals punts de la ruta, amb sortida i arribada al santuari de Son Corró.
 
 
Dia 22. Visita. De la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears per recollir, al Dispensari Sor Miquela, les donacions dels sencellers.
cartell sang
Dia 23. Presentació. Del nou disc d'en Marcel Cranc al teatre Mar i Terra des Jonquet de Palma.
marcel Cranc

Dia 24. Confirmacions. De 13 joves a la parròquia de Sant Pere de Senceller per part del bisbe Sebastià Taltavull.
confirmacions sencelles
Dia 27. Inici. Del procés per decidir els pressupost participatius per a l'any 2019 amb la campanya per trobar les 10 persones que constituiran un comitè d'impulsors d'idees.
impulsors ideees pressuposts 2019
Dia 28. Presentació. Al Casal de Can Garau dels dos nous llibres de l'escriptora rubertera Caterina Aguiló.
llibres Caterina Aguilo
llibres Caterina Aguilo2