Dia 3. Trasllat. Del fust de la creu de sa Cometa al taller de Mitra Restauració per arreglar els desperfectes causats al mes d'octubre per un camió.
creu Cometa
Dia 4. Acaba. El reforç de la creu de can Maví per part del restaurador Miquel Vidal per reblir les pèrdues de cimentació a determinades juntes.
creu Mavi

Dia 4. Inici. De les activitats per celebrar el Dia de la Dona amb un contacontes a la Biblioteca amb La Princesa Que Feia Llaüts.
ACTES DONA
Dia 5. Acte. De la delegació local de l'OCB per commemorar el Dia de la Dona amb la presentació del llibre sobre mossèn Alcover.
acte ocb dona
acte ocb dones
Dia 7. Presentació. De la segona fase de recerca dels tres enterrats a la fossa comuna del cementeri de Sencelles per part de la consellera Isabel Castro i el secretari autonòmic Jesús Jurado, al Casal de can Garau.
presentacio fosses 2
presentacio fosses 1
Dia 8. Actuació. Del Moviment Feminista de Sencelles a la Plaça amb el lema: 8M per elles.
cartell 8M per elles
Dia 11. Inici. De la recerca al cementeri de Sencelles dels cossos de tres víctimes represaliades: Josep Miralles Garau i Josep Serra Juan, de Montuïri; i Pilar Sánchez Llabrés, de Palma. L’exhumació se centrà en 5 punts del cementeri on el georadar havia detectat anomalies.
fossa1
fossa2
Dia 11. Homenatge. A Maciana Torrens de cas Mariner de 99 anys que l'any 1943 va entrar amb 21 anys a fer feina a la Sala, essent la primera dona.
maciana TORRENS
maciana torrens 2
maciana torrens 3
 
Dia 12. Confinament. Mesures especials per contenir l'avanç del nou coronavirus. El batle dictà un ban.
ban municipal coronavirus