Dissabte dia 2 de març hi va haver durant tot el matí a la plaça Nova un Mercadet d'Oportunitats i de Segona Mà durant tot el matí. L'acte va tenir l'animació del grup local de batucada. Ho organitzaren el Mercadet Solidari i l'Ajuntament de Sencelles.

Dimecres dia 13 de març es va fer a la Biblioteca de Sencelles un taller per a infants de rebosteria amb xocolata.

Cada divendres a les 20 hores, al pavelló cobert del poliesportiu municipal, hi ha un grup d'afeccionats que entrena i que està intentant muntar un equip de voleibol d'adults mixt. Si hi estau interessats podeu contactar amb la monitora Lubba, al telèfon: 971872176.

Dissabte dia 16 de març es va fer al Centre des Quarter una xerrada debat sobre les cooperatives integrals amb el lema “Hi ha solució a la crisi? Una alternativa al capitalisme aquí i ara”.


El negoci de restauració situat a l'antic celler de can París ha tornat baratar de nom. Si fa dos anys es deia Sa Parrilla, l'any passat fou Es Petit Calet, ara es diu Es Petit Jardí.

Dia 23 de març a la Biblioteca de Sencelles es va organitzar una xerrada sobre alimentació conscient a càrrec de l'especialista Carolina Coll.
La Biblioteca de Sencelles va muntar un taller infantil i l'actuació d'un contacontes de la Fundació Cairós dia 27 de març.

L'ambient de les agrupacions culturals i artístiques a Sencelles està més viu que mai. L'entitat anomenada Sencelles Difusió Cultural va néixer a finals de març, competint, més o manco en el mateix terreny, amb la creada l'any 2011, Associació Art Sencelles.

Difusio Cultural

La Biblioteca de Sencelles va convocar al mes de març el segon concurs infantil de dibuix i creació de punts de llibre per commemorar el dia de Sant Jordi. El lliurament de premis fou l'horabaixa del dia de llibre i els afortunats foren, a la categoria mini na Maria del Mar Rullan García, de la categoria benjamí en Bartomeu Arrom Mateu i a la categoria júnior, n'Ana Ayestaran Ferrer.

Art Sencelles va organitzar, del 26 de març al 21 d'abril, al Casal de Cultura de can Garau de Sencelles una exposició d'obres pictòriques de l'artista Ana Sureda.

Ana Sureda1

A finals de març tancà les portes la peixateria instal·lada al carrer des Rafal, Es Bon Peix. Ara els propietaris tornen dedicar-se a la venda ambulant i vénen al mercat setmanal dels dimecres a la plaça Nova.