Dia 1. Fira dels Jocs. El cap de setmana del 30 de maig, dia 1 i dia 2 de juny, es va celebrar la fira de Biniali.

baldufes1

Enllaç a l'àlbum PhotoAlbum-48px

Dia 2. La festa del Corpus Christi. La festivitat es va celebrar com és tradicional a les parròquies del nostre municipi. La festa a Sencelles va comptar amb la decoració floral del carrer del Rector Molines i la benedicció dels camps des de la Creu de s'Era d'en Pelat.

Dia 3. Curset. Durant el mes de juny els Serveis Socials de l'Ajuntament varen organitzar un curset anomenat “Cuida't” destinat a cuidadors de familiars majors emmarcat dins la Secció de Foment de l'Autonomia per a Persones Majors del Departament de Benestar Social del Consell de Mallorca.

Dia 3. Campus de bàsquet. S'ha organitzat per aquest mes de juliol (de l'1 al 31) a Sencelles per a nins i nines des de 5 fins a 15 anys per celebrar al Poliesportiu Municipal.

Dia 4. Cova prehistòrica. Va començar la campanya d'excavació arqueològica de la cova de Son Morelló de la finca del Camp del Bisbe. Les tasques pressupostades amb 7.000 euros, es varen desenvolupar fins al 28 de juny. La finca és propietat de la renovada Fundació Mossèn Bartomeu Oliver.

arqueolegs-son-morell-1

Enllaç a l'àlbum PhotoAlbum-48px

Dia 5. Contenciós contra el camp de golf de Son Saletes. El PSOE va presentar davant dels tribunals un recurs contenciós-administratiu contra la decisió del Consell de Mallorca d'atorgar al projecte la declaració d'interès general.

A mitjan mes de juny. Reivindicació. Hi va haver polèmica perquè el batle de Sencelles debatia als mitjans de comunicació la seva reivindicació d'optar al mateix tracte que l'ajuntament de Campos en relació a les despeses de demolició d'edificis il·legals. El govern balear va pagar-ne el 70% i l'ajuntament de Sencelles vol el mateix acord per als adossats a mig fer de Ruberts.

Dia 6. Escola d'Estiu. Un altre any s'ha organitzat des de la Regidoria d'Educació i Joventut una nova edició de l'escola d'estiu dirigida als menuts des de 0 a 14 anys.

Dia 10. Obertura de la piscina municipal. Per celebrar l'arribada del bon temps, la piscina municipal va obrir les seves portes amb unes quantes jornades de portes obertes gratuïtes abans d'implantar el sistema de pagament i abonaments.

Dia 13. Xerrada sobre gent gran i seguretat. L'Ajuntament de Sencelles va organitzar aquesta conferència davant de l'augment dels delictes contra les persones majors. La xerrada finalment va haver de ser cancel·lada per les lesions que havien sofert en acte de servei els policies municipals que l'havien d'impartir.

Dia 19. Cursets de natació. Durant els mesos de juliol i agost el Bar Es Bassiot organitza diversos cursos, de diferents nivells, per tal que els infants de 3 a 12 anys aprenguin a nedar. La monitora és n'Aina Torrens.

Dia 20. Cinema. El Casal de Joves va organitzar aquest dia la projecció de la pel·lícula The Butterfly Effect dins del seu programa Cinemajove.

Dia 22. Concert. Els alumnes del taller Fem Música varen oferir una mostra dels seus avanços al Centre Multi-disciplinar K-Fem de Santa Maria del Camí amb l'organització de l'Associació Pou Major i la col·laboració de l'APIMA de can Bril.

Dia 23. Nit màgica. La revetla de Sant Joan va ser organitzada a Sencelles per la Piscina Municipal i el bar es Bassiot. Hi va haver taller de dansa contact, torrada, batukada i una performance titulada Camí de Vida. Es va permetre nedar fins a les 00.30 refrescats amb còctels i pomada granissada.

Dia 26. Biniali sense revetla de Sant Cristòfol. Els batle de Sencelles va anunciar la suspensió de les tradicionals revetles de Biniali ja que els darrers anys s'havien convertit, per la massificació en un mal de cap per a les autoritats que no podien controlar l'allau de persones. Les vetlades musicals multitudinàries seran substituïdes per altres actes destinats als residents i que no atreguin forans.

Dia 29. Visita cultural. L'associació Pou Major va organitzar una visita a Ciutat per acudir el Museu de Mallorca i observar el canvi de guàrdia d'honor del Palau de l'Almudaina.

Dia 30. Festes de la Parròquia de Sant Pere. Les celebracions enguany varen incloure a més d'actes religiosos, una jornada de portes obertes, dia 30, a les 19 hores a la cova prehistòrica excavada a la finca de la Fundació Bartomeu Oliver.

visita guiada 2
visita guiada 4

El final de curs de l'escola de ball de bot de l'Agrupació Folklòrica Es Jonc, dia 30 a les 19 hores.

 

fi de curs ball

Dia 29. Assemblea. El Centre Cultural de Sencelles, entitat editora d'aquesta revista, va celebrar la seva assemblea general corresponent a l'any 2012. En una excursió amb berenar-sopar a la Rota dels Capellans s'hi varen tractar els temes d'interès de l'associació i de la marxa de la publicació

assemblea sa sella 1
assemblea sa sella 2