Dia 3. Cinema a la fresca. Organitzat pel Banc de Temps de Sencelles es va projectar al pati de can Bril cada dimecres del mes de juliol una pel·lícula començant amb Los Mundos de Coraline.

Dia 4. Acrobàcia. Començant per aquest dia, cada dijous del mes de juliol hi ha hagut un curs de tela acrobàtica al Poliesportiu Municipal.

Dia 5. Taller de Batukada. Organitzat pel Casal de Joves es va fer al Poliesportiu.

Dia 10. Cinema a la fresca. Organitzat pel Banc de Temps de Sencelles es va projectar al pati de can Bril el film In transition.

Dia 10. Festes de Sant Cristòfol de Biniali. Un any més varen gaudir d'una gran participació popular encara que enguany la revetla va canviar de format per evitar les aglomeracions perilloses. Enguany destacà la ballada popular amb Terra Roja i Qanarusa, o l'obra de teatre 50 Ombres de Grells del grup Xamo Xamo.

Dia 11 de juliol. Natació adaptada. L'atleta sencellera Nerea Barrientos i Arrom de can Revull va pujar al pòdium dels campions a Guadalajara. Va contribuir a que les Illes Balears es proclamassin campiones d’Espanya per comunitats en aquestes competicions. De tornada a casa portava tres medalles; una de plata per la carrera de 100 metres estil crol i dues de bronze per les carreres de 50 metres papallona i 50 metres braça.

Nerea-natacio

Dia 12. Festa amb música i projeccions. Organitzat pel Casal de Joves es va fer al centre Es Quarter.

Dia 13. Cultura. “Artistes de Tramuntana”, amb aquest títol Sencelles Difusió Cultural va organitzar una exposició al Casal de Can Garau dedicada a aquest col·lectiu d'onze artistes plàstics. La mostra va restar oberta fins a dia 31.

tramuntana 1
tramuntana 2

Dia 14. Excursió. L'Associació Pou Major va organitzar una sortida cap a la península pollencina de Formentor.

Dia 15. Teresetes. La Biblioteca Municipal va organitzar a les instal·lacions del CP can Bril una sessió a càrrec d'Imago Espectacles.

Dia 15. Restauració. La creu des Rafal va ser beneïda una vegada arreglats els desperfectes que la varen afectar a principis d'hivern. La part superior de la creu s'ha tornar a emplaçar al seu lloc.

creu-rafal1
creu-rafal2

Dia 16. Festes de la Mare de Déu del Carme de Ruberts. Hi va haver missa solemne amb la intervenció del Cor Parroquial de Santa Pere de Sencelles. Es va procedir a la benedicció de les dues campanes recentment restaurades, un sopar de coques salades i dolces, i l'actuació del grup de música tradicional Qanarusa.

Dia 17. Cinema a la fresca. Chico & Rita va ser projectat al pati de can Bril amb l'organització del Banc de Temps de Sencelles.

Dia 17. Campament. Des del Casal de Joves es va programar per a tres dies (17, 18 i 19) a La Victòria (Alcúdia).

Dia 19. Sopar de carrer. Els veïnats de la zona del carrer des Bons Aires varen fer bauxa col·lectiva al principi del camí de la Màniga.

Dia. Excursió. L'Associació Pou Major va organitzar una sortida d'estiu per anar a la platja a la zona de Muro anomenada la Caseta dels Capellans.

Dia 24. Cinema a la fresca. La pel·lícula An Inconvenient Truth va ser projectada al pati de can Bril amb l'organització del Banc de Temps de Sencelles.

Dia 24. Sortida a la platja. Tot un dia a la mar amb l'organització del Casal de Joves de Sencelles.

Dia 27. Gelatada, l'Associació de Gent Gran de Sencelles va celebrar l'arribada de ple de l'estiu amb aquesta refrescant activitat a la seva seu del carrer de l'Escultor Antoni Llabrés Mudoi.

Dia 31. Cinema a la fresca. Ice Age va ser projectat al pati de can Bril amb l'organització del Banc de Temps de Sencelles acabant el cicle de cada dimecres del mes de juliol.