Dia 7. Segon Triatló Infantil. Al Poliesportiu Municipal i la Piscina amb competicions i joncs per a nins i nines des dels 4 als 15 anys.
 
Dia 7.Toni Vallès. L'actor senceller va presentar la seva nova obra de teatre musical infantil Blancaneus, que per Nadal recorrerà els escenaris de Mallorca, a una gala de presentació de temporada al Teatre Principal de Palma.
toni valles

Dia 9. Reunions de pares i mares. Dels alumnes del col·legi de can Bril per preparar el principi de curs i donar suport a la vaga indefinida convocada pels docents. Les reunions es feren per etapes educatives dies 9, 10 i 11.

Dia 14. Sopar a la fresca. Organitzat per l'Associació Pou Major al pati de les antigues escoles de can Bril.

Dia 14. Les rondalles en blanc i negre. Art Sencelles va organitzar una exposició de dibuixos i gravats fets per Gabriel Pellicer en torn als relats tradicionals que foren recollits per mossèn Antoni Maria Alcover.

gabriel Pellicer

Dia 16. Proves de bàsquet Sencelles. Al Poliesportiu municipal organitzades per Colau Ferrer es varen fer aquest dia i també dies 20, 23 i 27.

Dia 21. Col·lecta per a les campanes. A Ruberts es va fer un sopar per recaptar fons per poder pagar la reparació de les campanes de l'oratori de la Mare de Déu del Carme.

tremponada Ruberts

Dia 18. El Govern no paga. La majoria del PP es va oposar al Parlament Balear a una proposició socialista que instava al Govern a col·laborar amb un 75% (tal com ho va fer als adossats de ses Covetes tomats per ordre judicial per part de l'Ajuntament de Campos) a les despeses d'eliminació dels fonaments de les inacabades cases de Ruberts. A la sessió no hi acudí la diputada sencellera del grup del PP, Antònia Vallès que, com a regidora, sí que havia votat favorablement a la proposta.

adossats Ruberts1
adossats Ruberts2

Dia 18. Visita del nou Bisbe al Convent. Jesús Salinas visità per primera vegada el sepulcre de la Beata Francinaina i les instal·lacions de la Caritat.

fvisitasorfrancinaina
fvisitasorfrancinaina02
fvisitasorfrancinaina03

Dia 19. Cronista oficial. L'ajuntament de Sencelles celebrà un plenari entre els punts del qual destacava l'aprovació inicial de l'expedient de nomenament del redactor de Sa Sella, Jordi Llabrés Sans com a cronista oficial del municipi.

Dia 22. Col·lectiu de Docents de Sencelles. Va constituir-se aquest grup de professionals de l'ensenyament vinculats amb Sencelles per donar suport a la vaga indefinida i a les altres reivindicacions d'aquest col·lectiu.

docents Sencelles

Dia 23. Taller de percussió africana. La Biblioteca i el Casal de Joves organitzaren aquesta activitat d'iniciació gratuïta i dirigida a totes les edats al Quarter.

Dia 24. Restauració Creu de Biniali. L'empresa Refoart, especialitzada en treballs de restauració del patrimoni artístic, té interès a disposar d'imatges antigues de la creu del pou de Biniali. Si en teniu que els puguin de ser d'ajuda per saber com era la destruïda i poder refer-la, podeu enviar-les a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dia 25. Inscripcions d'Educació d'Adults. Enguany dins l'oferta educativa de la Mancomunitat del Pla hi havia curseos d'alemany, rus, anglès, relaxació, massatge, pilates, step, zumba, estiraments, cuina vegetariana, escacs, fotografia, dansa africana, ioga, etc.

Dia 26. Nou celler en terreny rústic. La comissió insular d'urbanisme del Consell ha concedit la declaració d'interès general a una empresa que construirà un nou celler per a l'elaboració artesanal de vi en unes dependències de 573 metres quadrats en sòl rústic a Sencelles. L'empresa ha aconseguit el permís una vegada solventades vàries deficiències i després de tres intents.

Dia 27. Berenada per l'educació. A la plaça de la vila hi va haver batucada, animació infantil, música de xeremiers i tallers de confecció de pancartes. La recaptació del menjar anava destinada a la caixa de resistència de la vaga de docents.

berenada Educacio 1
berenada Educacio 2

Dia 27. Fideus de vermar. Els Amics de Biniali organitzaren un sopar a la fresca a la plaça de la Puríssima per celebrar l'arribada del temps de la verema.

Dia 28. Concert. Acció Musical va organitzar una actuació de les bandes Sex Please, Little Cherry Peppers i Kadmon al Poliesportiu municipal, darrere de les pistes de tennis.

Dia 28. Jornada de formació. Els Joves d'Esquerra Unida de les Illes Balears celebraren un dia de debats i conferències a les instal·lacions de la biblioteca municipal des Quarter.

cartell Joves EUIB

Dia 29. Tres autocars des de Sencelles. Anaren a la multitudinària manifestació en favor d'una educació pública i de qualitat que es va fer a Palma.

senncelles cartell mani

Enllaç a l'àlbum PhotoAlbum-48px