Dia 1. Celebracions. De la festa de Tots Sants i dels Difunts a la parròquia de Sant Pere de Sencelles amb missa al cementeri dia 1 horabaixa i a l'església dia 2.

 tots sants

Dia 2. Nova bibliotecària. Na Margarida Ginard és la nova responsable de la Biblioteca de Sencelles després que na Cristina Romero hagi canviat de feina.

 margarida ginard

Dia 3. Presa. De possessió com a funcionari de carrera del nou Oficial de la Policia Local de Sencelles, en Joan Gelabert i Morey.

 nou oficial policia local

Dia 3. Xerrada. De l'escriptora afganesa Nadia Ghulam sobre la situació del seu país organitzada pel Grup Feminista de Sencelles amb gran èxit de públic.

Nadia Ghulam1 
 Nadia Ghulam2

 Nadia Ghulam

Dia 6. Nomenament. Del rector de la parròquia de Sant Pere de Sencelles i de Sant Cristòfol de Biniali, mossèn Josep Adrover i Vallbona, com a nou canonge de la Seu.

 Mons Adrover Mn Dols

Dia 7. Jornada. De neteja col·lectiva al jaciment arqueològic de les talaies de can Xim organitzada per la Ruta Arqueològica Sencelles-Costitx.

 neteja talaiots can xim

Dia 8. Tanca. El negoci de queviures anomenat Sa Botiga instal·lat al número 1 del carrer de Sor Francinaina.

Dia 11. Obert. El termini per apuntar-se com a oient a les Terceres Jornades d'Estudis Locals del nostre municipi que enguany tendran lloc a Biniali.

 jornades estudis locals

Dia 13. Teatre. Relacionat amb la mort, amb tres obres representades al Casal de Cultura, el local dels Majors i la Biblioteca.

 teatre1
 teatre2
 teatre3