Coincidint amb la festa de Tots Sants, els cementeris de Sencelles i de Biniali reberen la visita dels familiars dels difunts. Durant aquests dies s'aprofita per presentar en societat les novetats de les obres fetes als cementeris.

2012-11-01 13.04.40

Dia 5 de novembre hi va haver una recollida a Sencelles de roba usada amb el sistema de porta a porta. L'acció va ser duita a terme per personal voluntari de la Fundació Deixalles.

La proliferació que darrerament s'ha notat del repartiment indiscriminat de publicitat a cada portal fa que moltes de vegades els carrers del nostres nuclis urbans estiguin plens de fulls de paper, fulletons, ofertes, catàlegs que volen i embruten. Moltes cases estan buides i les seves bústies, finestres i baules arriben anar carregades de paper que moltes de vegades acaba banyat, redolant pel carrer o embossant les clavegueres. A molts de municipis dels nostres voltants ja s'ha establit una taxa per carregar contra aquesta pràctica publicitària indiscriminada.

2012-10-10 10.12.16 Publicitats

Dia 11 de novembre va morir Maria Ferret gran impulsora, juntament amb el seu marit Eladi Homs, del Moviment d'Escolta i Guiatge de Mallorca. Les seves cendres varen ser enterrades dia 1 de desembre a la finca de sa Torrentera, prop de la contrada de Sarissal de Sencelles, lloc habitual de campaments i trobades de l'escoltisme mallorquí.

Després de celebrar el seu 25è aniversari, Es Jonc ha continuat amb les seves activitats normals. Les classes de ball de bot són els divendres de 18 a 19 hores, per als d'iniciació que van amb la professora Margalida Crespí; i els dissabtes, dirigits per la professora Margalida Miró, de 16 a 17.30 són per al nivell avançat i es fan de 17.30 a 19 hores per als del nivell intermedi. També hi ha classes de música amb el professor Pere Llabrés. Encara hi sou a temps a apuntar-vos-hi. Ens han recordat que mai és tard per aprendre si realment hi ha ganes de ballar, sonar o cantar!

A Can Garau i promoguts per l'asociació ART de Sencelles, al mes de novembre es programà una mostra d'escultures de quatre artistes diferents: Joan Cunill, Dama Valèria, Toni de la Mata i Lluís López. Per al mes de desembre l'espai expositiu es dedica a la mostra “Sencelles fet Betlem” amb les creacions de Fernando Nadal.

escultura2
escultura1

El grup de música d'arrel tradicional Taverners, del qual en forma part el cascaner Pere Llabrés, ha iniciat una campanya a Verkami a través d'Internet per aconseguir finançament que els permeti enregistrar el seu primer disc.

Taverners