Dia 1. Instal·lada. A un carrer de la barriada de La Soledat una Stolperstein (pedra de topada) dedicada a Pilar Sánchez, activista feminista socialista assassinada a Sencelles per la repressió feixista l'any 1936.
 stopersteine Pilar Sanchez
 
Dia 2. Represa. De les classes de ball de bot d'Es Jonc, després de la suspensió motivada per l'increment de la incidència de la pandèmia COVID.
 cartell es jonc
 
Dia 4. Presentat. Una nova edició del Trofeu Ciclista Pla de Mallorca que compta amb el patrocini de la Mancomunitat Pla de Mallorca i de l'Ajuntament de Sencelles. L'acte de presentació comptà amb la presència de la regidora d'esports, Rosa Roca.
 pla mallorca
 
Dia 5. Performança. Feminista, i edició d'un vídeo que imita un acte clandestí, que consistí en canviar de broma diversos noms de carrers de la vila per visibilitzar i cridar l'atenció sobre la realitat: les dones són quasi inexistents als noms de carrers del nostre municipi. Enllaç a la pàgina de Volem Sencelles on hi ha el vídeo.
 Sor Francis amb capa de superdona feminista
Dia 8. Proposta. De MÉS X Sencelles i Biniali per incloure el nom de l'activista assassinada Pilar Sánchez Llabrés al nomenclàtor de carrers de Sencelles.
Dia 9. Anunci. De la inauguració del mural dedicat a les dones esportistes que Llum Miranda i Daniel Reglero han pintat a la paret del Poliesportiu Municipal.
 mural esportistes
Dia 10. Inaugurat. El mural dedicat a les dones esportistes, a la paret del pavelló cobert, entre les quals hi ha na Sebastià Llabrés Ramis de can coques.
Sencelles inaugura un mural homenatge a dones esportistes de Mallorca 
 Sebastiana Llabres Mural1
 
Dia 11. Inversions. Del Consell de Mallorca al municipi de Sencelles en el marc del pla de reactivació econòmica: s'adequarà l'aparcament del carrer dels Molins, es faran uns banys nous al local del casal dels majors i es condicionarà l'aparcament del solar des Fossaret.
 2020 i 2023 Consell
 
Dia 21. Aniversari. De la fundació de la Confraria de l'Ecce Homo de la parròquia de Sencelles. L'any passat tenien preparat la celebració del 50è aniversari, però la declaració de l'estat d'alarma va anul·lar la festa.
 Cartell Aniversari Cofraria
 Cofraria Ecce homo

Dia 23. Donació. De sang al casal dels majors de Sencelles amb el desplaçament de la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears.
 Captura sang 23 març
 
Dia 28. El Ram. A les parròquies de Sant Cristòfol de Biniali i de Sant Pere de Sencelles.
 Diumenge Ram Biniali
 
Dia 29. Inaugurats. Els medidors de velocitat a la travessia de les carreteres que xapen els nuclis de Sencelles, de Biniali i de Cascanar que ha instal·lat el Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca.
 inauguració medidors

sencelles medidors velocitat 

Velocímetre a Sencelles

 Cascanar medidors velocitat

Indicadors a Cas Canar

 biniali medidors velocitat

Velocímetre a Biniali