Dia 1. Celebracions. De la Setmana Santa a la Parròquia de Sant Pere de Sencelles i a la de Sant Cristòfol de Biniali.
 programa setmana stanta 1
 programa setmana stanta 2
 programa setmana stanta 3
 programa setmana stanta 4
 
Dia 2. Continuen. Les celebracions de la Setmana Santa amb el toc de les maçoles de fusta en substitució de les campanes.
maçoles1 
 maçoles 2
 
Dia 3. Protagonista. Del programa número 153 d'entrevistes i testimonis orals, Aire! d'IB3 ràdio, la sencellera Maria Llabrés i Biblioni de can Llebrers.
 MAria Llabres Bibiloni
 Aire capçalera
 Aire 1
 
Dia 6. Ciclista. Olímpica de Noruega, Anita Yvonne Sternberg, està preparant la seva participació als Jocs Olímpics de Tòquio a Sencelles des de l'estiu de 2020.
 
Notícia del diari Ultima Hora: Enllaç
 
Dia 11. Pancaritat. Virtual a la caseta de figueral de Sarissal anul·lat per temes de pandèmia.
 Pancaritat
 
Dia 12. Nou. Disc del grup de folk Qanarusa titulat Volandera que conté 16 peces entre boleros, jotes i fandangos.
 PORTADA QANARUSA
 
Enllaç a botiga i a sentir en linia
 
Dia 14. Proposta. Del grup municipal de MES x Sencelles i Biniali de canviar el nom del carrer Constitució per al de Pilar Sánchez i Llabrés.

 proposició MES Sencelles carrer pilar sanchez
Dia 15. Convocades. Les terceres Jornades d'Estudis Locals del municipi de Sencelles que tendran lloc a Biniali dies 26 i 27 de novembre d'enguany.
Triptic Terceres Jornades pages to jpg 0002 
 Triptic Terceres Jornades pages to jpg 0001
 
Dia 15. Publicada. La llista de les 5 persones admeses per formar part de la borsa de treball per a proveir, amb personal funcionari interí, necessitats urgents existents en la policia local de l'Ajuntament de Sencelles.
 borsí Policia Local
 
Dia 16. La Guàrdia Civil. Va salvar una dona que vivia a una casa a fora vila del terme de Sencelles. S'havia acubat per inhalació de gasos mentre feia un telefonada i tenia un generador encès que no feia bona combustió.
 generador Guardia Civil
 
Dia 17. Presentació. Del llibre Orsai per part del seu autor Vicenç Amengual al Casal de Can Garau organitzat per la Penya de l'Atlètic Balears a Sencelles.
presentació llibre At Balears 
 foto llibre At Balears
 
 
Dia 18. Monitor. L’Ajuntament de Sencelles publicar les bases i la convocatòria per crear una Borsa de Treball de Directors i Monitors de temps lliure, tant per l’Escola d’Estiu, com per a activitats puntuals o de curta durada.
 Monitor1
 
Dia 20. Reforma. De la plaça de la Creu de s'Era d'en Pelat finançada en un 90% per Fons Europeus del Programa LEADER. La reforma consistirà a posar una pèrgola, una barana per incrementar la seguretat i millorar les condicions del paviment i del drenatge de la plaça. El projecte té un cost d'uns 30.000 euros.
 creu sera den Pelat
 
Dia 24. Festa. Del llibre per celebrar Sant Jordi a la plaça de la Vila durant el mercat dels dissabtes. A la Biblioteca s'havien fet activitats durant tota la setmana.
 dia del llibre
 
Dia 26. Suspesa. La celebració de la fira del tercer diumenge de maig. L'ajuntament desconvoca la cita tradicional i la canvia per la programació de diversos actes culturals durant tot el mes de maig. 
 
Dia 28. Targeta Intermodal. Els tècnics del Consorci de Transports de Mallorca atengueren a les oficines de l'Ajuntament a tots aquells que volgueren fer-se-la els dies 28 i 29.
 Targeta Intermodal
 
Dia 28. Informadores. Del Covid-19 varen fer ronda per Sencelles, el dia de mercat, per explicar dubtes sobre com i vigilar el compliment de la normativa sanitària.
 informadores covid