Dia 2. Dinar. Solidari de Nadal de l'Agrupació Socialista de Sencelles i Biniali a benefici dels afectats per la torrentada del Llevant de Mallorca.
Llegeix més...
 
Dia 3. Anunciades. Les dates per a la celebració de les segones Jornades d'Estudis Locals de Sencelles que es faran a finals de novembre de 2019.
Llegeix més...
Llegeix més...
 
Dia 5. Taula. Rodona al Casal de can Garau organitzada per l'Ajuntament per celebrar els 40 anys de la democràcia.
Llegeix més...
Dia 8. Mercat. De Nadal a Biniali a la plaça de la Puríssima.
Llegeix més...

 

Dia 3. Cap de setmana. D'hotel per als integrants de l'entitat Pou Major.
Llegeix més...
Dia 4. Romeria. De Binissalem fins a Sencelles que arriba a la 15ena edició organitzada per l'Agrupació Amics dels Cavalls de Binissalem.
Llegeix més...
Dia 9. Exposició. D'aquarel·les de l'artista britànica resident a Sencelles Wendy Spooner (1930-2016) al Casal de can Garau a benefici de la investigació de malalties minoritàries.
Llegeix més...
 

 

Dia 1. Sopar. De carrer, d'estiu, amb pa amb oli a la plaça de Jornets.
Llegeix més...
 
Dia 8. Entrada. Del nou rector, Josep Adrover Vallbona, de la parròquia de Sant Pere a Sencelles.
Llegeix més...
 
Dia 8. Pujada. A Lluc de la Part Forana amb participació de binialers i sencellers.
Llegeix més...
 
Dia 9. Jornada. De portes obertes a les excavacions del jaciment des Turassot situat a Costitx i que forma part de la Ruta Arqueològica Sencelles - Costitx. La finca, que té un total de 12 quarterades, és propietat del metge senceller Nadal Campaner, que ha cedit a l'ajuntament de Costitx la part on hi ha les restes arqueològiques.
Llegeix més...
 
Dia 11. Dos. Nous llibres pensa editar l'escriptora rubertera Caterina Aguiló. Un és un reculls de relats breus i l'altre records d'infantesa.
Llegeix més...

 

Dia 1. Començament. Del treballs d'excavació de la fossa comuna de Sencelles a quatre llocs diferents per intentar trobar els cossos dels tres assassinats durant els primers mesos del franquisme. La recerca va ser infructuosa i va acabar dia 8.
Llegeix més...
Llegeix més...
 
Dia 2. Pagament. Dels tributs locals corresponents a l'any 2018. Dia 2 i 9, a Sencelles; i dies 4 i 11 a Biniali.
Llegeix més...

 

Dia 1. Sopar. D'estiu del PP de Sencelles a la plaça de ses Escoles a base de pa amb oli a 2 euros per cap. 
Llegeix més...
 
Dia 3. Presentació. Del llibre Ca Donya Angela escrit pel senceller Miquel Aguiló i organitzat per OCB de Sencelles.
Llegeix més...
Llegeix més...

 
Dia 9 . Taller. De cuina romana organitzada per la Ruta Arqueológica Sencelles - Costitx al Casal d'Entitats de can Bril.
Llegeix més...

L’actor senceller Toni Vallès ha rodat aquest estiu una pel·lícula musical bastant inusual. El rodatge va començar amb el títol de Shake it, baby! (Remena, nena!), però finalment s’estrenarà com a Be happy!. Es tracta d’una cinta amb un repartiment internacional, rodada entre Londres, Catalunya i Mallorca i plena de cançons catalanes… cantades en anglès.

Toni, ¿ens pots contar breument l'argument de la pel·lícula?
La pel·lícula tracta sobre la relació sentimental d'una parella, la qual s'explica a través de cançons i també a través de les relacions personals que envolten la parella: la mare, l'amiga de la feina, els amics de Londres, etc... 

¿Quins són els temes que tracta?
L'amor, la música, l'addicció, l'humor, el desamor...

¿Quin és el teu paper?
El meu personatge es diu Daniel; sóc la parella del protagonista, amb qui visc un moment d'incertesa en la nostra relació.

¿Com varen contactar amb tu per fer la pel·lícula? ¿Què vares pensar quan et varen cridar?
En Joan Laínez, amb qui ja havia treballat, em va explicar el projecte i em va dir que cercaven un actor que parlàs anglès i fos cantant. Vaig conèixer en Ventura i li vaig parlar de la meva trajectòria professional i li vaig passar un conjunt de material meu per visionar. Quan em varen cridar, em va fer molta il·lusió perquè seria la meva primera pel·lícula. 

Llegeix més...

¿I va esser com esperaves?
He fet alguns anuncis per a TV i capítols a sèries de TV, però aquest és el meu primer film. No em vaig voler imaginar massa com seria el rodatge, vaig deixar que l'experiència em sorprengués. I així va ser.

Dia 1. Comencen. Les festes de Sant Cristòfol de Biniali amb el pregó de Santiago Coll i un concert coral.
Llegeix més...

Dia 2. Polèmica. Pel color tan estrident d'una façana del carrer d'Antoni Maura que surt completament de la paleta de colors vigent per part de l'Ajuntament.

Llegeix més...
 
Dia 5. Prohibició. Per part de l'Ajuntament de l'entrada a la revetlla de les Festes de Sant Cristòfol de Biniali, a menors de 16 anys que no vagin acompanyats per un adult responsable.
Llegeix més...
 
Dia 6. Fitxatge. Per part del Club de Futbol Llosetense del binialer Joan Miquel Chacón com a segon entrenador.
Llegeix més...
 
Dia 9. Trobada. De simpatitzants del ball en línia a la plaça de Sant Cristòfol en el marc de les festes d'estiu de Biniali.
 
Llegeix més...