Dia 1. Conveni. Firmat entre la Fundació Endesa i el Jardí Botànic de Sóller per digitalitzar les més de 800 peces que la aquarel·lista resident a Sencelles, Wendy Spooner, va cedir al Jardí.
 

Dia 2. Aprovat. Per part del Consell la zonificació del lloguer turístic. Al nostre municipi, que compta amb 711 places turístiques, s'hi podran llogar tot l'any cases unifamiliars ubicades en sòl rústic; durant tot l'any unifamiliars i plurifamiliars situats als nuclis urbans de Biniali i Sencelles. A Ruberts (declarat nucli urbà d'interior saturat) només serà legal llogar un màxim de 60 dies per any.

Dia 3. Concurs. De carrosses tan animades com sempre amb cabareteres, flamencs, cambrers, fitxes de dòmino, un circ, una barca, mims, gàngsters, una família de la Guerra de les Galàxies, etc.

Dia 3. Presentació. Dels nous goigs de Santa Àgueda.
 
Dia 4. Revetla. De la festa de Santa Àgueda amb mamelletes, correfoc, foguerons i torrada.
 
Dia 5. Festa. De Santa Àgueda amb el tradicional Ofici i homenatge a la dona més gran i més jove del poble.
Llegeix més...
Dia 6. Taller. De brodar amb llaços impartit per Jane Sutcliffe, organitzat per l'associació Es Pou Major al Casal d'Entitats de can Bril.
Llegeix més...
 

 

Dia 3. Visita. Del Patge Reial per recollir les cartes amb les peticions dels nins de Sencelles dirigides als tres Reis d'Orient.
 
Dia 5. Arribada. Dels Reis d'Orient a Biniali i a Sencelles carregats de regals sobretot per als més petits de cada casa.
 
Dia 6. Concert. Dels artistes Jaume Anglada i Carolina Cerezuela, amb la col·laboració de la Coral Sor Francinaina dirigida per Francesc Bonnín. L'entrada era solidària a benefici del Mercadet Solidari i del rebost de Càritas Parroquial.
Llegeix més...
Llegeix més...
 
Dia 13. Correfoc. A Biniali amb els dimonis Kinfunfà, batucada amb Kintrofà, fogueró, combat de glosat,etc.
Llegeix més...
Llegeix més...