Dia 1. Conveni. Firmat entre la Fundació Endesa i el Jardí Botànic de Sóller per digitalitzar les més de 800 peces que la aquarel·lista resident a Sencelles, Wendy Spooner, va cedir al Jardí.
 

Dia 2. Aprovat. Per part del Consell la zonificació del lloguer turístic. Al nostre municipi, que compta amb 711 places turístiques, s'hi podran llogar tot l'any cases unifamiliars ubicades en sòl rústic; durant tot l'any unifamiliars i plurifamiliars situats als nuclis urbans de Biniali i Sencelles. A Ruberts (declarat nucli urbà d'interior saturat) només serà legal llogar un màxim de 60 dies per any.

Dia 3. Concurs. De carrosses tan animades com sempre amb cabareteres, flamencs, cambrers, fitxes de dòmino, un circ, una barca, mims, gàngsters, una família de la Guerra de les Galàxies, etc.

Dia 3. Presentació. Dels nous goigs de Santa Àgueda.
 
Dia 4. Revetla. De la festa de Santa Àgueda amb mamelletes, correfoc, foguerons i torrada.
 
Dia 5. Festa. De Santa Àgueda amb el tradicional Ofici i homenatge a la dona més gran i més jove del poble.
balladores
Dia 6. Taller. De brodar amb llaços impartit per Jane Sutcliffe, organitzat per l'associació Es Pou Major al Casal d'Entitats de can Bril.
taller de brodar
 
Dia 7. Darrers. Retocs a la figura de la geganta Tia Xiroia i als seus sis caparrots balladors que fa l'escultor Kake Portas al seu taller a Esporles.
geganta
Dia 9. Contacontes. A la Biblioteca amb L'Home Eixelebrat d'Escull Projectes Educatius. També s'hi va fer un taller de carnestoltes.
programa febrer biblioteca
Dia 14. Reunió. Amb els veïnats de la zona de Jornets per parlar del futur del subministrament d'aigua a la contrada.
 reunió Jornets

 
Dia 14. Taller. De rebosteria amb fondant. A la Biblioteca.
 
Dia 14. Obscurantisme. De part de l'ajuntament és que sospita el PP de Sencelles que va emetre una nota de premsa acusant el batle de voler amagar informació ja que feia més d'un mes que havien demanat una documentació i encara no l'havien aconseguida.
nota de premsa pp