Dia 1. Ballada. A la plaça de la Puríssima de Biniali per celebrar la festa del dia de les Illes Balears.
ball de bot biniali

Dia 2. Nou butlletí del PP. On es fa un repàs a l'actualitat municipal i es donar a conèixer la gestió de control de l'equip de govern que fan els regidors populars, en concret sobre una contractació suposadament irregular.

Dia 4. Glosada. I torrada organitzada per l'OCB de Sencelles al pati de l'antiga escola de can Bril amb Mateu Xurí i Maribel Servera.

 glosadaGOB
Accedeix a l'àlbum

Dia 5. Dansa africana. Amb un taller al CEIP de can Bril, amb la professora Yesenia. Aquest taller s'havia de fer en un primer moment coincidint amb l'ofrena floral del 27 de febrer.

taller dansa africana

Dia 5. Mercat. Artesà dels dissabtes, a la plaça de la vila, amb un taller de txalaparta (instrument tradicional basc) impartit per Txalaparty amb el suport de l'Eukal Etxea de Mallorca.

mercat artesa

Dia 11. Xerrada. De Pep Martí, amb el títol Alliberar els subconscient amb Psych-k, organitzada pel Banc de Temps, al Casal de can Grau.

psych-k

Dia 11. Ple municipal. Amb temes a tractar com diverses qüestions urbanístiques, l'elecció d'un jutge de pau substitut, diverses mocions d'El Pi i la creació d'un borsí per cobrir interinatges.

Dia 12. Cap de setmana. D'hotel al Port de Pollença organitzat per l'entitat Pou Major.

pou major port pollenca


Dia 14. Comunicat de MES. Denunciant la deixadesa i la poca responsabilitat de l'equip de Govern per perdre una subvenció del Consell de Desenvolupament Local que beneficiava als ajuntaments de menys de 20.000 habitants a tenir de forma gratuïta la redacció de projectes i la direcció tècnica d'obres municipals.

Dia 15. Natació Sincro. La sencellera Marta Torrens del club Mediterranea, va ser convocada a una concentració per a la selecció júnior que es va fer a Sant Cugat del Vallès del 5 al 22 de març.

Dia 17. Taller. De manualitats, per preparar el dia del pare, a la Biblioteca.
programa marc

Dia 18. Roda de premsa. Dels tres membres del PP per denunciar "la mordassa que des de l'equip de govern municipal" es fa a l'oposició.
Roda de premsa PP

Dia 20. Celebracions de Setmana Santa. A les parròquies de Sant Pere de Sencelles i de Sant Cristòfol de Biniali.

ram sencelles

El Ram a Sencelles

ram biniali

El Ram a Biniali

Encontre Sencelles 2016

L'encontre a Sencelles

Programes de festes:

setmana santa Sence1
setmana santa Sence2

Dia 23. Taller. De rebosteria per preparar mones de Pasqua, a la Biblioteca.