Dia 1. Comerços. Definitivament ha tancat les portes, després d'una llarga temporada liquidant les existències, el negoci conegut com a Elèctrica Coll del carrer des Rafal. En aquest mateix carrer, en canvi, a la cantonada amb el carrer dels Jardins, ha obert Piscinas Antonio Lara. També els propietaris de Can Clar han agafat la gestió de Can Pep. En canvi Ca s'Escolà té tancat.
 

Dia 2. Visita. A Sencelles dels Amics del Museu d'Història de Manacor per conèixer els diferents punts d'interès de la vila de la mà del Cronista Oficial, Jordi Llabrés.

Dia 3. Pancaritat. A la caseta de Sarissal, organitzat com cada any per la Coral Sor Francinaina per celebrar el diumenge de l'Àngel.
diada angel
Dia 4. Convocatòria. Del premi de pintura municipal que es lliura per la fira de maig i que gestiona Sencelles Difusió Cultural.
 
Dia 5. Concurs. De dibuix i de punts de llibre a la Biblioteca per celebrar la festa de Sant Jordi, dia del llibre.

concurs dibuix i punt llibre

Dia 6. Modificació. De les Normes Subsidiàries d'urbanisme del municipi de Sencelles per incloure dins de l'ordenació l'ampliació del cementeri de Biniali.

Dia 7. Nou butlletí del PP. Criticant la tardança en l'aprovació del pressupost, la condemna de pagar a Aigües Son Company 379.000 euros, la censura a les mocions de l'oposició i la deixadesa del poliesportiu de Biniali.

Dia 9. Mocions. De MÉS demanant que la plaça perdi l'afegitó falangista de 1937 i passi a ser Plaça de la Vila i per la dignificació de la fossa comuna del cementeri municipal de Sencelles.
placa vila mes

Dia 9. Presentació. Del llibre "Voleu sales. Pervivència i recuperació del cant de salers i quintos al Llevant, Migjorn i Pla de Mallorca" de Bàrbara Duran, organitzada per la Fundació Bartomeu Oliver, amb la recuperació d'una antiga tonada de Sencelles.

tonada

 

Dia 16. Trobada. De Premsa Forana a Manacor, en la vuitena convocatòria, amb una visita a la institució que s'encarrega del llegat del canonge Antoni Maria Alcover.
premsa forana manacor
Dia 18. Nova centenària. A Sencelles. Na Catalina Llabrés Pons, de can Sopes, que viu a la Residència, va celebrar amb una festa i una missa aquest feliç esdeveniment.
centenari-catalina llabres
 

Dia 18. Excavacions. A la cova del Camp del Bisbe amb la quarta tongada de treballs arqueològics desenvolupats en anys consecutius. Les feines continuaran fins al 6 de maig.

Dia 22. Exposició. Dels treballs participants al concurs de dibuix i de punts de llibre, a la Biblioteca per celebrar la festa de Sant Jordi, dia del llibre.

Dia 22. Conferència. Sobre Ramon Llull amb l'acte que dóna inici a les celebracions a Sencelles de l'any Lul·lià. Concert amb el cantautor Joan Manel Escobedo i intervencions de Gabriel Ensenyat.

cartell concert Joan Manel Escobedo

Dia 25. Donació. De Sang al Dispensari Sor Miquela amb la visita de la unitat mòbil del Banc de Sang de Balears.
 
Dia 26. Lloc de feina. Nou a l'Ajuntament de Sencelles, amb caràcter interí.Es va obrir el concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir una plaça de funcionari especialitzat en matèria comptable.
 
Dia 28. Taller. De manualitats a la Biblioteca per preparar sorpreses infantils per al dia de la mare.
 

Dia 30. Festa reivindicativa. Organitzada per l'associació de veïnats de Ruberts, com cada any, i per quinzena vegada, coincidint amb el darrer dissabte del mes d'abril.

festa ruberts