Dia 1. Reunió. Sobre la nova gestió dels residus per als comerços del municipi.

Dia 2. Padró municipal. Aprovat per Institut Nacional d'Estadística que informa oficialment que, amb data de dia 1 de gener de 2015 (les dades oficials duen un any de retard en ser aprovades), la població del nostre municipi era de 3.082 persones, de les quals 2.743 tenien nacionalitat espanyola i 339 eren estrangeres. Aquestes dades suposen una pujada en relació a 2014 (3.073) de nou persones.

Dia 4. Revetla. Amb tast de mamelletes, correfoc, foguerons, ball i música amb Qanarussa. També s'inaugurà l'exposició de Sencelles Difusió Cultural titulada Mirades de Dona.

mamelletes

Accedeix a l'àlbum

mirades de dona

Dia 5. Santa Àgueda. Amb Ofici, homenatge a la dona més jove i més major, refresc popular i benedicció d'una nova capelleta de carrer dedicada a la santa siciliana i instal·lada a la placeta de l'Obra. La Fundació B.Oliver presentà la tercera de les seves monografies.
balladores
 
Dia 6. Manualitats. Taller organitzat per la Biblioteca, a la plaça el dissabte de mercat, amb Enganxa Sencelles, amb la direcció del col·lectiu Sa Galiana.
febrer a la bilioteca
Dia 7. Carrosses. De Santa Àgueda, molt animades i que enguany agafaren tot el protagonisme de les festes de carnaval ja que coincidiren.

Dia 9. Sessió explicativa. Sobre la nova gestió dels residus per als veïnats del nucli de Sencelles. Dia 11 a Biniali, dia 16 per als jorneters i els habitants a zones rústiques en general i dia 17 fou per als residents a les zones de Cascanar i Ruberts.
foto reunions
Dia 10. Maria Antònia Oliver. Premi d'Honor de les Lletres Catalanes de l'entitat Òmnium Cultural. L'escriptora binialera, traductora i autora de més de 40 llibres, rebrà el 48è guardó dia 6 de juny en un acte al Palau de la Música.
mantonia oliver
 

Dia 15. Donació. De sang al Dispensari Sor Miquela de Sencelles amb la unitat mòbil del Banc de Sang de Balears.

dona-sang-1

Dia 11. Som Energia. La cooperativa d'energia verda va tenir una reunió amb l'equip de govern de Sencelles per intentar que l'energia gastada per l'Ajuntament sigui d'origen més ecològic.
som energia logo
som energia Sencelles

Dia 13. Assemblea. De Volem Sencelles, a la placeta de l'Obra per tractar sobre els-processos participatius, informar sobre Som Energia i Guifi.net, la actuació del mercat, la guia de comerços i la ruta arqueològica.

Dia 17. Full informatiu. De Més per Sencelles i Biniali, segon número, on es fa un repàs de les darreres iniciatives fent especial esment al tema de la suposada censura pel tema del compliment de la llei de transparència.

Dia 18. Rebosteria. Amb un taller de cake pops a la Biblioteca.

Dia 19. Subvenció. De 22.212 euros, aprovada pel Consell de Govern, de part de la Conselleria d'Hisenda, a l'ajuntament de Sencelles per dedicar a temes relatius a seguretat pública.

Dia 20. Excursió arqueològica. Per la ruta dels jaciments prehistòrics de Sencelles i Costitx de la mà de la llibreria Quart Creixent de Ciutat.

ruta arqueologica

Dia 20. Visita guiada. Dirigida pel cronista oficial, Jordi Llabrés, organitzada per l'associació de Palma, Arca, als llogarets de Ruberts i Jornets.

arca jornets

Dia 20. Circ. Al mercat artesanal amb Circambtu, un taller dirigit als infants i joves amb malabars, acrobàcies aèries i equilibris sobre objectes.

circ

Dia 26. Nou plafó. Ceràmic dedicat a la Beata, a les immediacions del cementeri.

plafo beata cementeri

Accedeix a l'àlbum


Dia 26. Contacontes. A la Biblioteca, amb la bibliomaleteca, amb "La vertadera història de la cadernera", amb Aina Moreno i Té a tres.

Dia 27. Beata Francinaina. Festa amb la tradicional ofrena floral, salutació a càrrec d'Antònia Ramis de ca na Raspeta, boti-botis al Poliesportiu per gentilesa de la Biblioteca, conferència sobre l'activitat de les monges Oblates.

ofrena beata 2016

Accedeix a l'àlbum


Dia 28. Festes de la Beata. Amb la quarta edició de la cursa cap a Sarissal, un concert de Marina Rossell i el sorteig solidari de tres pintures donades per Gina Mayrata, Sebastià Llabrés i Tolo Albertí a benefici del Rebost de Càritas Sencelles amb l'organització de Sencelles Difusió Cultural.

 concert marina rossell
 cursa