Dia 1. Canvis al cementeri. De Sencelles, com a conseqüència de diverses reformes, el tanatori municipal passa de manera provisional a la Capella.
ban tanatori

Dia 2. Visita a betlems. De Palma, organitzada per l'entitat Pou Major amb el guiatge de Jordi Llabrés.
 
Dia 3. Nou horari. Del Parc Verd de Sencelles que estarà obert cada dia (festes incloses) de les 8.30 hores a les 13 i de les 16 a les 19 hores.

Dia 4. Festa de l'Estendard. Organitzada per la delegació de l'Obra Cultural Balear a Sencelles amb una xerrada-col·loqui amb títol "I després del Tricentenari què?" a càrrec de Cristòfol Soler de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca.
 
Dia 5. Arribada dels Reis. D'Orient a les 18h a Sencelles i mitja hora més tard a Biniali.
arribada reis
 
Dia 6. Concert. De la Coral Sor Francinaina i el grup Cap Pela que presentaren el seu darrer disc Happy Christmas. Per a l'activitat s'havia de pagar una entrada solidari a benefici de Càritas Parroquial.
cappela1
cappela2
 
 
 
Dia 7. Trasllat. De diversos servicis municipals, cap al Dispensari Sanitari Sor Miquela, en concret Serveis Socials, Atenció a la Dependència i Orientació Laboral.
ban Serveis Socials


Dia 8. Obres al cementeri. De Sencelles amb una remodelació del tanatori i la construcció de més nínxols a la part de l'entrada.

 obres cementeri

Dia 14. Conte. Ambientat amb les festes de Sant Antoni, amb el títol El Dimoni Rei del Cul Vermell, a la Biblioteca de Sencelles, amb taller de manualitats, a càrrec de la Fundació Kairós.

EL DIMONI REI DEL CUL VERMELL portada i resum

Dia 16. Correfoc. A Biniali hi va haver un correfoc. I al pati de l'escola un fogueró organitzar per l'AMIPA.

IMG 20160116 233706
Accedeix a l'àlbum

 

Dia 16. Beneïdes. De Sant Antoni, a la parròquia de Sant Pere foren dia 16 i a la de Sant Cristòfol dia 17.

beneides
Accedeix a l'àlbum

Dia 21. Censura. Denunciada per MÉS que es queixa que l'Ajuntament no els deixa fer la seva feina d'oposició al plenari fent evident l'incompliment de l'equip de govern de la Llei de Transparència i Bon Govern.

Dia 22. Denúncia. Del PP, a través d'un comunicat, contra l'equip de govern de Sencelles. Segons aquest partit el batle Joan Carles Verd es negà a incloure en l'ordre del dia del ple municipal una moció del Populars en relació a una suposada contractació irregular.

Dia 22. Plenari. Municipal amb l'aprovació de modificacions puntuals de les Normes Urbanístiques Subsidiàries per legalitzar el cementeri de Biniali i els punts verds de Jornets i de Sencelles. Entre molts d'altres temes, com l'aprovació d'una Ordenança per la substitució de sancions econòmiques per la realització de serveis en benefici de la comunitat.

Dia 25. Reunions. Convocades amb la regidora de Cultura, Rosa Roca per preparar actes a fer per celebrar l'Any Ramon Llull. El dia següent la reunió va ser amb el regidor de Festes, Tomeu Morro, per preparar els actes de la festa de Santa Àgueda.

Dia 26. Pilates. Classes cada dimarts al matí a la Biblioteca amb Annie Brown.

 
Dia 28. Visita. Del president del Consell, Miquel Ensenyat, al nostre municipi i reunió amb les entitats culturals dins la campanya Repensem Mallorca.
visita-ensenyat

Dia 29. Reunions. Convocades per explicar la reducció de la taxa d'eliminació de residus i  fems. La primera va ser per a les cases rurals de la zona del camí de cas Cabo.

reunions-itr