Dia 1. Inici de les festes de Biniali. En honor al patró Sant Cristòfol.
 prego biniali1
 Programa FESTES BINIALI 2022 pages to jpg 0001
 Programa FESTES BINIALI 2022 pages to jpg 0002
Programa FESTES BINIALI 2022 pages to jpg 0003
 
 
Dia 3. Protesta per l'exclusió del català. MÉS per Sencelles i Biniali protesta perquè, en el cinema a la fresca de les festes de Biniali. només s'han programat pel·lícules en castellà.
 comunicat MES
 
 
Dia 9. Exposició d'escultura de l'artista Lucio Sants, titulada Dualismo Ontológico a l'establiment de Turisme d'Interior Can Maví al carrer d'Antoni Maura de Sencelles.
 expo can mavi
 
Dia 10. Festa de Sant Cristòfol. Biniali va celebrar les seves festes d'estiu. La missa en honor del patró la va presidir el Bisbe de Mallorca.
 Missa Biniali 1
 Missa Biniali 2
 
 
Dia 16.  Festa de Ruberts. En honor a la Mare de Déu del Carme.
 Carme Ruberts
 

 

Dia 23. Contacontes. Al mercat del dissabte, amb l'espectacle Senalla de contes.

 mercat contes

 

Dia 25. Tancament parcial de l'aparcament del carrer Bons Aires. Només es pot usar per aparcar la zona delimitada com a urbana i la resta, segons la normativa urbanística és rústica i no s'hi pot aparcar. El PP emet un comunicat protestant per aquesta situació.

 aparcament reduit
 premsa PP aparcament bons aires

 

Dia 27. Retorn polític. El grup independent Acord per Sencelles i Biniali (AXSB) s'ha reincorporat a l'estructura d'EL PI i dona per finalitzat un distanciament de dos anys.

 el pinistes

 

Dia 27. Habitatges de protecció oficial. Se signa un conveni entre l'Ajuntament i la Conselleria de Mobilitat i Habitatge per estudiar la construcció, l'any 2023, de 10 habitatges de protecció oficial, en règim de lloguer, al solar municipal del carrer dels Molins.

 hpo

 

Dia 29. Pista de pàdel il·legalitzable. La polèmica instal·lació esportiva construïda sense llicència per un particular a la zona urbana protegida de Binali (carrer d'en Fiol) no pot ser legalitzada i per tant hauria de ser llevada per mor del seu alt impacte.

Dia 30. Festes. Comencen els actes de les festes de la Mare de Déu d'Agost, patrona de Sencelles, com per exemple la Marató Fotogràfica. La festa de les quintades va ser molt celebrada, però l'estat en què quedà la plaça va generar polèmica.

Descarregar el programa de festes

 brutor quintades 1
brutor quintades 3
festes 1

 

Dia 31. Nova concentració antimasclista, en protesta pels darrers assassinats, organitzada pel Moviment Feminista de Sencelles.

 concentracio 31 juliol

 

Dia 31. Teatre prehistòric. Organitzat per la Ruta Arqueològica, al jaciment del talaiot de Son Fred es representa el muntatge Foners.

 Foners