Dia 1. Procés participatiu. Segona sessió del procés participatiu per decidir el futur del Casal d'Entitats de can Bril.

 assemblea can bril

 

Dia 4. Marxa nòrdica. Al celler Ca sa Padrina, organitzada per la DO Binissalem-Mallorca dins del programa dels Wine Days 2022.

 marxa nordica 1
marxa nordica 2

 

Dia 4. Fira a Biniali. Enguany les activitats es concentren en dissabte amb concerts, visita guiada i campionat de tir de fona.

 fira biniali 1
 fira biniali 2
 programa fira biniali 1
 programa fira biniali 2

 

Dia 5. Nova concentració de protesta, organitzada pel Moviment Feminista de Sencelles contra els darrers assassinats de dones.

 concentra 6 juny

 

Dia 6. Denuncien la brutor dels camins. L'entitat ecologista GADMA (Grup d'Amics en Defensa del Medi Ambient) ha denunciat la brutor de restes d'obra que s'acumula a determinats camins municipals davant la deixadesa de l'Ajuntament i la irresponsabilitat dels infractors que abandonen bagatge onsevulla.

 GADMA camins deixalles

Dia 7. Nota de premsa. Del PP de Sencelles denunciant irregularitats urbanístiques del nou aparcament municipal del final del carrer des Rafal.

 nota premsa PP
 nou aparcament

 

Dia 9. Jornades d'emprenedoria a Sencelles amb activitats festives i la presentació dels continguts de rutes del nou web www.visitsencelles.com.

una passa envant 

Joan Carles Verd, batle de Sencelles i Joan Rigo, regidor de Participació i Medi Ambient, presenten les jornades Una passa envant

 

Dia 9. Nou servei de llibreria. Cada dimecres, a partir de les 20 hores, s'instal·larà la furgoneta de la Llibreria Univers Literari d'Inca a la plaça de la Vila per espai d'uns 35 minuts.

 biblio movil

 

Dia 10. Romanent de tresoreria. L'ajuntament de Sencelles anuncia que és de més de 1.8 milions d'euros i que això permetrà fer projectes de reforma de les instal·lacions esportives, reparacions al CEIP can Bril i ajudes al comerç local, entre d'altres projectes.

 nota premsa romanent tresoreria
 vista aeria sencelles

 

Dia 11. Assemblea feminista. Organitzada pel Moviment Feminista de Sencelles, a la piscina per programar futures accions.

 assemblea feminista

 

DIa 11. Tast de vi i mindfulness. Al celler Santa Caterina, dins del programa dels Wine Days organitzats per la DO Binissalem-Mallorca.

 wine days
 mindfulnes santa Catarina

 

Dia 12. Estrena de les rutes naturalistes. Amb una sortida dirigida per Malén Bibiloni, l'autora de les visites centrades en la naturalesa del web visitsencelles.

 ruta naturalista 1
 ruta naturalista 2

 

Dia 12. Concert de jazz. Al jaciment de la Cova del Camp del Bisbe, com una activitat més del llançament del web visitsencelles.

 concert cova
 concert cova 1

 

Dia 14. Excursió. Per celebrar el fi de curs del taller de memòria de les associacions de majors de Sencelles i de Biniali. Anaren de visita a la possessió des Calderers i després a dinar.

 sortida taller memoria1
 sortida taller memoria2
 sortida taller memoria3

 

Dia 15. Pedrissos de can Huguet. S'han posat a les obres de la plaça. Amb la jardineria col·locada i els nous pedrissos, agafa ja la forma definitiva.

 pedrissos 1
 pedrissos 2