Dia 1. Nous horaris. Al Dispensari Sanitari Sor Miquela, obrint dilluns, dimarts, dimecres i  divendres de 8 a 15 hores, i en canvi dijous d'horabaixa de 14 a 20 hores.

nou horari centre de salut

Dia 2. Campanya. De castració de 68 moixos a càrrec de l'entitat Baldea amb la col·laboració de l'associació Quina Animalada. Es calcula que s'han evitat 200 naixements. Durant quinze dies es castraren animals i es feu una campanya divulgativa que es completà amb una visita que els escolars de 4rt del CEIP can Bril feren a les tècniques.

castracio6
castracio4

Dia 5. Xerrada. A càrrec de Toni Planells, sobre holística i bioenergètica, organitzat pel Banc de Temps al Casal de Cultura de can Garau.

Dia 5. Finestreta única. El Consell de Mallorca i l'Ajuntament varen signar un conveni de col·laboració per implantar un registre únic d’entrada de documents.

conveni finestra unica

Dia 10. Míting d'El PI. A la plaça de la Puríssima de Biniali amb la presència d'Antoni Amengual.

EL PI Biniali

Dia 11. Club de lectura. Comença a la Biblioteca amb l'obra de María Dueñas, El Tiempo Entre Costuras.

Dia 11. Teatre Negre. Amb l'obra, Sense Regals De Nadal, per a infants a partir dels tres anys, a la Biblioteca.

Dia 12. Taller familiar. De restauració en arqueologia, a la Biblioteca, impartit per l'Equip Cova del Bisbe.

12 des arqueologia

Dia 12. Mercadet de Nadal. A la plaça, organitzat per l'entitat Quina Animalada.

Mercadet Nadal Sencelles 1
mercadet Nadal Sencelles 2

Dia 12. Inauguració. Del betlem de Biniali, instal·lat a l'antic convent de les monges franciscanes.

BETLEM DE BINIALI

Dia 12. Xocolatada. De MÉS dins la campanya electoral per a les eleccions generals a can Grau amb la presència de David Abril i Sara Martín.

Dia 12. Marxa solidària. En bicicleta a favor de l'entitat Yes With Cancer organitzada per la Penya Ciclista de Sencelles.

 Yes with cancer
Salida prueba Marcha Solidaria

Dia 13. Dinar de Nadal. Dels socialistes de Sencelles i Biniali, al pavelló del poliesportiu, amb un menú format per arròs brut, vi, fruita i postres del Nadal.

psoe sencelles

Dia 14. Lloc de càrrega de cotxes elèctrics recentment instal·lat a la plaça de can Bril. També l'associació ASINEM presentà al pavelló cobert la campanya en favor dels punts de càrrega. L'acte comptà amb la presència de la presidenta Francina Armengol.

cotxe electric1
cotxe electric2

Dia 15. Xerrada informativa, al local de la Tercera Edat, sobre la malaltia del càncer, organitzada per la Junta de Balears de l'Associació Espanyola contra el Càncer.

Dia 15. Premis 31 de desembre. Concedits per l'Obra Cultural Balear. El que duu el nom de Bartomeu Oliver, que distingeix una activitat cívica desenvolupada en un determinat àmbit territorial o social, en l'edició de 2015, fou concedit al projecte Fabricantes de Bunyola.

fabricantes

Dia 16. Butlletí del PP. Amb un repàs a l'actualitat municipal (neteja deficient de la Plaça de la Puríssima, queixes per tenir uns pressuposts retardats, etc.) i sobre les eleccions generals.

Dia 17. Conferència. A l'Escoleta Municipal a càrrec de la pedagoga Ainoa Ansolea sobre la temàtica de les juguetes.

cartell-juguetes

Dia 18. El PI en campanya. Va presentar la candidatura de Jaume Font com a candidat al Congrés dels Diputats, amb un acte al pavelló del Poliesportiu.

El PI Sencelles

Dia 18. Festival solidari. De l'alumnat del CEIP Can Bril, a l’Església Parroquial de Sencelles amb recaptació destinada als apadrinaments de l'escola i al Mercadet Solidari.

Dia 19. Diada de Nadal. Al pavelló amb activitats per a infants, menjar, beure i una visita molt especial. A càrrec de l'AMIPA de can Bril i d'altres entitats.

Dia 20. Eleccions a Corts. Amb els següents resultats a Sencelles: PP 430 vots (27%), Podem 342 (21%), El PI 246 (15%), PSIB-PSOE 181 (11%), MES 167 (10%), C's 161 (10%), UP 32 (2%).

eleccions1
eleccions2

Dia 22. Exposició. Al Casal de Can Garau, organitzada per Sencelles Difusió Cultural, fins al 10 de gener.

expo angels cartell
expo Angels
Accedeix a l'àlbum

Dia 24. Matines. A Ruberts, a Biniali i a Sencelles. A la parròquia de Sant Pere la sibil·la fou interpretada per na Maria Francisca Crespí de can Morei, l'Àngel fou na Maria Ferrer de can Xim i va fer el sermó de la Calenda en Miquel Vallès de sa Cabana.

Matines Sencelles 2015

Dia 26. Patge reial. De ses Majestats d'Orient va recollir les cartes dels nins de Sencelles, a la plaça de la Vila, i de Biniali, a la plaça de la Puríssima.

Dia 27. Homenatge. De l'Ajuntament a na Sebastiana Llabrés Ramis, de can Coques, a la Sala de Plens de l’ajuntament, en reconeixement de la seva trajectòria esportiva.

Dia 31. Campanades. De cap d'any a les 12 del migdia a la plaça de la Puríssima de Biniali per a nins, i a les 23.45 per adults amb revetla a la rectoria. A Sencelles rebuda de l'any nou a plaça.