L’Escola d’estiu de Sencelles és un servei que ofereix la Cooperativa Els Dos Pous amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sencelles, per a infants i joves d’entre 3 i 14 anys.

 

Durant l’estiu, dintre d’un horari de matí, hem organitzat un ampli ventall d’activitats (tallers, jocs, danses, excursions, gimcanes, jocs aquàtics, acampades, ...) on s’ha procurat treballar, de manera dinàmica i divertida, valors i coneixements molt humans, reals i útils per a tots els infants.

Llegeix més...

Dia 1. Nous horaris. Al Dispensari Sanitari Sor Miquela, obrint dilluns, dimarts, dimecres i  divendres de 8 a 15 hores, i en canvi dijous d'horabaixa de 14 a 20 hores.

Llegeix més...

Dia 2. Campanya. De castració de 68 moixos a càrrec de l'entitat Baldea amb la col·laboració de l'associació Quina Animalada. Es calcula que s'han evitat 200 naixements. Durant quinze dies es castraren animals i es feu una campanya divulgativa que es completà amb una visita que els escolars de 4rt del CEIP can Bril feren a les tècniques.

Llegeix més...
Llegeix més...

Dia 1. Proposta de Més. En relació a rebaixar els rebuts de l'Impost sobre Béns Immobles a les zones urbanes i a minvar el rebut dels fems a la part rústica.

Llegeix més...

Dia 2. Nou parc infantil a Biniali. L'Ajuntament vol fer-ne un i està estudiant diversos emplaçaments com la plaça de la Puríssima, el pati del Convent, el carrer de l'Estrella o la plaça de la Quintana.

 

Dia 3. Polèmica amb el parc infantil. A fer a Biniali, ja que el PP s'oposa a la seva instal·lació a la plaça de la Quintana ja que es perdrien 9 aparcaments i té l'oposició dels veïnats afectats.

Dia 1. Tots Sants. Amb les tradicionals visites als cementeris del nostre municipi.

Llegeix més...

Accedeix a l'àlbum

Dia 2.  Visita cultural. Passeig, guiat pel cementeri de Sencelles dirigida pel Cronista Oficial, Jordi Llabrés.

Llegeix més...
Dia 3. Butlletí de MÉS. On es fa un repàs de les mocions presentades pel seu regidor a l'Ajuntament i a l'actualitat municipal vista des de la seva òptica.
Dia 4. Campanya de matances. I de control de la triquinosi amb recollida de mostres i anàlisi gratuïta fins al mes de febrer.

Llegeix més...

Triquinosi. Instruccions de presa de mostraPDF Logo 42

Fulletó informatiu PDF Logo 42

Dia 3. Guanyadora. De la porra electoral de Sa Sella va resultar ser na Joana Aloy de sa Cometa que va ser premiada amb tres botelles de vi de cellers del nostre municipi. Enhorabona!

Llegeix més...

Dia 4. Nova agència. Immobiliària que ha obert les portes a Biniali, al principi del carrer d'en Fiol, al costat de la plaça de la Puríssima.

Dia 2. Reunió. De diversos representants de la junta de l'associació de Premsa Forana de Mallorca amb el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, al palau del Consell, a ciutat.
Llegeix més...

Dia 3. Taller infantil. Sobre tir de fona i la fona a la prehistòria balear impartit per les arqueòlogues Lua Valenzuela i Beatriz Palomar, a la finca municipal de Son Fred.

Dia 3. Nou rector. Es va produir el relleu a la parròquia de Sant Pere amb l'entrada del nou responsable Joan Pons.

Dia 1. Ciclisme. Organitzat per la Penya Ciclista de Sencelles, curses populars dins el marc de les festes d'estiu de la vila. 

Dia 2. Ball de bot. D'Es Jonc de Sencelles a la barriada del Molinar de Palma per celebrar la cloenda de la VIII edició de la fira Ran de Mar.