Els alumnes del taller de música Fem Música de l'Associació Pou Major varen fer el seu concert de fi de curs al pati de l'antiga escola de can Bril dia 29 de juny a les 19 hores.

La parròquia de Sant Pere de Sencelles va celebrar com cada any a finals de juny la festa del seu titular. Entre els actes va destacar l'homenatge que es tributà dia 29 de juny al que fou rector de la parròquia Felip Alzina. L'acte de reconeixement està motivat perquè fou un gran benefactor de la entitat. S'aprofità l'ocasió per presentar en públic la publicació "Les custòdies eucarístiques de la parròquia de Sencelles" de l'erudit local Jordi Llabrés.

Dia 30 de juny l'agrupació local de Sencelles de l'Adoració Nocturna va celebrar el centenari de la seva constitució amb un acte religiós anomenat la vigília de les espigues. La celebració comptà amb una cerimònia religiosa, a altes hores de la matinada, que fou presidida per Jesús Murgui, bisbe de Mallorca. Els actes s'iniciaren a les 22.30 hores a la capella del convent de les Germanes de la Caritat.