Biblioteca Municipal de Sencelles

Aquesta setmana hem demanat a un parell d’usuaris de la Biblioteca la seva opinió respecte a la següent pregunta...Trobes què és bo llegir?

Aquí teniu les seves respostes. N’hi ha de ben interessants!

biblioteca 1

Alejandra González (11 anys):

... sí, perquè aprens vocabulari i practiques pronunciació. A mi m’agraden molt les històries d’aventures perquè les pots viure sense sortir de casa….

Teresa (8 anys):

sí, a mi m’agrada llegir, sobretot, llibres d’aventures, perquè te conten històries diferents i bones (perquè sempre acaben bé). A més, els llibres t’ajuden a practicar quan vols aprendre a llegir, per això són bons.

Guillem Barceló (9 anys):

sí, a mi m’agrada llegir molt. Ara m’estic llegint la col·lecció completa d’en Harry Potter i m’està agradant moltíssim. Els llibres d’aventura i fantasia són els que més m’agraden perquè tenen molta d’imaginació i coses divertides. A més, llegir és molt bo per practicar la lectura i la vista.

Javi Andreu (11 anys):

sí, és bo llegir perquè aprens coses noves i molt interessants.

Irene Fernández (8 anys):

sí, a mi m’encanta llegir, perquè és com entrar a un altre món i poder explorar-lo. Llegir és bo perquè te permet aprendre noves paraules i a expressar-te millor. A mi m’agrada llegir llibres del Vaixell de Vapor, perquè expliquen històries més completes i vénen amb dibuixos.

Antònia Llabrés (12 anys):

sí, perquè t’ajuda a desenvolupar la teva imaginació i perquè llegir molt ajuda aprendre més i agafar més velocitat de lectura. Jo no som molt llegidora… hauria de llegir més, la veritat…

Adrián Araluce (9 anys):

sí, perquè amb els llibres aprens molt, practiques vocabulari i comprensió oral. A jo m’agraden molt els llibres d’en Geronimo Stilton i els de futbol, però també d’altres temes.

Maria Arrom (11 anys):

si, perquè aprens coses noves, practiques vocabulari i les històries que s’hi conten poden arribar a ser molt divertides i pots riure molt. Jo, per exemple, amb les històries d’Stilton ric molt!

Àngels Ferrer (8 anys):

sí, perquè llegir és guai i bo per la vista. Els llibres te donen misteri, aventures i històries divertides. A jo m’encanta llegir. Sempre he llegit des de ben petita. Els darrers llibres que he llegit són d’en Ximo Xamo, el Diari de Grez i n’Stilton.

Francisca Mª Coll (12 anys):

sí, perquè el temps que llegeixes vius una altra història, t’hi fiques a dedins… vola la teva imaginació. També és molt bo per practicar la lectura. A jo m’agraden les històries de parelles, d’amor… però tampoc és que llegeixi molt molt…

Guillem Rincón (8 anys):

sí, perquè amb els llibres pots aprendre moltes coses. A jo m’agraden els llibres de misteri, aventures i totes aquestes coses, com els d’en Geronimo Stilton.

biblioteca 2

Francesca Verd (11 anys):

sí, perquè pots viure moltes aventures i passar-t’ho molt bé amb un llibre.

Andreu Ferriol (9 anys):

sí, perquè amb els llibres pots aprendre moltes coses que no sabies i perquè te conten històries de fantasia molt entretengudes. A jo m’agraden molt els llibres de fantasia, com en Geronimo Stilton, o els llibres que t’ensenyen coses sobre la naturalesa, els planetes,…i aprens un poc de tot.

Carlos Rincón (11 anys):

sí, perquè t’ajuda a aprendre més. A jo m’agraden molt els llibres d’història perquè m’agrada descobrir coses, i els llibres de detectius, perquè m’entretenen molt. Quan llegesc me fic a la història i la visc com si fos el protagonista del llibre.

Maria Agnès Castell (9 anys):

sí, perquè t’ajuda a practicar la lectura i conèixer coses noves. A mi m’agraden molt els llibres d’animals, perquè m’encanten els animals, i el darrer llibre que he llegit és de n’Stilton, perquè també m’agraden molt les històries que conta i les seves aventures.

Marc Pons (11 anys):

sí, perquè aprens molt de vocabulari, te conten històries diferents i pots passar-t’ho molt bé si tries el tipus de llibre que t’agrada… te pots ficar a la història i viure-la com si fossis el protagonista. A jo m’agraden els llibres d’aventura i acció.

Auba Rosselló (9 anys):

sí, perquè és molt bo per la imaginació i per aprendre coses noves. A jo m’agraden els llibres d’aventures i de fantasia com els de na Tea Stilton, perquè són molt divertits, tenen molts de dibuixos i m’agraden molt les històries que li passen als protagonistes.

Marc Andreu (11 anys):

sí, perquè aprens coses noves i vius històries diferents. A jo m’encanten els llibres de ciència ficció.

 

Cristina Romero

Cristina Romero Biblioteca Sencelles 120px

Biblioteca Municipal de Sencelles

biblioteca municipal