Dia 1. Arribada. Del patge reial a Biniali, a la plaça de la Puríssima, per recollir les cartes als Reis d'Orient.

Dia 2. Nou llibre. Somnis compartits. La identitat mallorquina, escrit, entre d'altres, pel senceller Joan Colom i que serà presentat a Sencelles per les festes de Santa Àgueda.

identitats

Dia 4. Noves plaques. Dels carrers i places de Sencelles i de Ruberts que han canviat de nom.

placa de la vila

Dia 4. Nova. Línia de TIB que substitueix a les altres dues existents abans que anaven amb connexió amb el tren d'Inca o de Santa Maria del Camí.
horaris nova linia TIB

Dia 5. Colcada. Dels Reis d'Orient que arribaren a Sencelles (plaça de la Vila) i a Biniali (plaça de la Puríssima) carregats de regals.

Dia 6. Concert. De l'artista menorquí Cris Juanico i la Coral Sor Francinaina amb entrada solidària, a l'església parroquial de Sencelles.
cartell Cris Juanico

coral cris juanico sencelles


Dia 7. Visita. Guiada el betlem monumental de Biniali, des de Sencelles a peu, organitzada per l'entitat Es Pou Major amb xocolata amb ensaïmades per acabar.
Visita guiada Betlem Biniali
visita guiada biniali

Dia 14. Beneïdes. D'animals de la parròquia de Sant Pere, per la festa de Sant Antoni, a la plaça de la Vila de Sencelles.

Beneides sencelles 1

Dia 14. Fogueró. De Sant Antoni amb torrada a la plaça de la Puríssima de Biniali.
cartell foguero biniali

Dia 15. Beneïdes. De la festa de Sant Antoni de la parròquia de Sant Cristòfol a Biniali.

beneides st antoni biniali

Dia 16. Campanya. De micromecenatge iniciat per la Parròquia de Sant Pere de Sencelles per aconseguir reunir el que queda per recaptar de la restauració del retaule de Sant Antoni.
estat actual retaule
Dia 20. Premi. Ciutat de Palma 2017 ha reconegut l'obra de Joan Mas i Vives, a l'apartat de literatura, amb un novel·la que conta la història del canonge arxiver Pere Josep Molinas i Torrens (1819-20) que fou acusat de satanisme, promiscuïtat i va ser desterrat a Sencelles.
 

Dia 21. Fogueró. I torrada al pati del CEIP Can Bril organitzat per l'APIMA.

Dia 27. Jornada. De feina municipalista del Partit Popular de Sencelles. A la reunió s'hi debaté sobre la gestió municipal i la tasca d'oposició amb companys del partit representants de Santa Eugènia, Santa Maria del Camí, Binissalem, Inca, Lloseta, Costitx, Montuïri, Lloret de Vistalegre i Sencelles.
PP sencelles
 

Dia 31. Butlletí. De MÉS x Sencelles i Biniali criticant l'equip de govern per no haver rebaixat el rebut de l'IBI al 0,40 i alabant l'obertura d'un expedient sancionador a bugaderies Diana pels abocaments al torrent de Solleric.

butlleti mes