Dia 1. Polèmica. Sobre qui va tenir primer la idea de dedicar un carrer a la filòloga Aina Moll. MÉS x Sencelles i Biniali al·lega que va demanar-o amb una instància primer que el comunicat oficial que sortí més tard ho confirmàs.
més 1
Més 2
 
Dia 3. Bingo. Organitzat pels quintos del 2001 per recaptar fons per a les seves activitats.
bingo quintos
 
Dia 6. Elecció. D'en Tomeu Morro, per part del comitè local dels Socialistes, com a candidat a la batlia de Sencelles.
tomeu morro comite socialistes Sencelles
 
Dia 9. Homenatge. A Aina Moll i a Pilar Sánchez, motiu del dia de la dona, per part de l'Assemblea de MÉS x Sencelles i Biniali.
 
Dia 10. El Poliesportiu. Municipal de Sencelles radicat a la contrada de Son Company a partir d'ara durà el nom de l'esportista sencellera Sebastiana Llabrés i Ramis ja que així ho ha decidit l'Ajuntament.
Sebastiana Llabres 2
Dia 11. Convocades. A Sencelles les Primeres Jornades Església i Societat des d'una perspectiva històrica de la mà de la Fundació Mossèn Bartomeu Oliver.
Jornades Sencelles 1
Jornades Sencelles 2
 
 
Dia 13. Els tres assassinats. Durant els primers mesos de la Guerra Civil que foren enterrats a Sencelles tornaran a ser cercats al cementeri municipal ja que la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, dins el seu Pla d'Actuacions a fosses 2019-2020 ha previst una segona fase de l'excavació. 
 
Dia 14. Compra. De la finca Sa Sort de Don Macià, de dues quarterades, propietat del Bisbat, per part de l'Ajuntament de Sencelles. En aquesta finca és on hi ha radicades les pistes poliesportives de Biniali. S'han pagat 80.000 euros provinents d'una ajuda del Consell de Mallorca.
 
Dia 15. Reobertura. Del Casal de Joves a l'antic local del dispensari mèdic del carrer Glosador Cartutxo.
casal joves
Dia 17. Trobada. D'escoletes de ball de bot a Vilafranca per celebrar els 40 anys d'Aires Vilafranquins amb la participació dels més menuts d'Es Jonc de Sencelles.
jonquet vilafranca
jonc vilafranca 1
 
 
Dia 17. Presentació. Dels primers llocs de la llista de MÉS x Sencelles i Biniali a les eleccions municipals en un acte a la Placeta de l'Obra. 
Més Placeta 2
Més Placeta 1

 

Dia 22. Inauguració. De l'exposició Petjades d'un Somni, de na Xesca Martorell, al Casal de Can Garau organitzat per l'entitat Pou Major.
Expo petjades
expo Xesca Martorell
 
Dia 23. Presentació. De l'agrupació d'electors Volem Sencelles al Casal d'Entitats de can Bril.
Volem presentació