Dia 1. Inauguració. De “La Tramoia de l’Ànima” una exposició retrospectiva de l'artista palmesà Gerard Matas (1945-2016), organitzada per l’Associació Sencelles Difusió Cultural.

 expo tramoia
Dia 1. Consolidació. De les estructures i adequació per a les visites del talaiot quadrat del jaciment de les Talaies de can Xim a Cascanar. Aquest talaiot, que fou excavat fa 11 anys per Javier Aramburu, necessitava mà de metge per llevar soques de mata i ullastre, restaurar els murs i retirar pedres caigudes.
 talaies 3
 talaies 2
talaies 1
 
Dia 2. Instal·lades. 64 plaques solars al terrat del Casal d'Entitats de can Bril que proveiran d'energia elèctrica els edificis municipals.
 Nota premsa energia solar
 plaques solars1
 
Dia 12. Dinar. Dels quintos de Sencelles i Binali al restaurant Binicomprat d'Algaida.
 quintos 49
 
Dia 13. Exposició. A la Misericòrdia sobre Les Festes (il·lustrades de Mallorca organitzada pel Clúster del Còmic i el Consell de Mallorca, on hi surt un estand dedicat a la festa sencellera de l'Embala't.
 festes mallorca
 festes mallorca embalat
festes mallorca embalat2
 
Dia 14. Vaga. De recollida de fems amb alteracions als dies de servici.
 vaga recollida fems
 
Dia 14. Celebracions. Per commemorar el 32è aniversari de la beatificació al Vaticà de sor Francinaina amb dos passis de vídeos i fotos d'aquell esdeveniment a la Llar dels Padrins.
 festes recordatori beatificació